Vrijblijvend matchgesprek ‘Manifest Your True Self’ transformatietraject

Vrijblijvend matchgesprek aanvragen

Wat goed dat je deze eerste stap zet en er klaar voor bent jezelf op de 1e plaats te zetten en de stem van je hart/ware zelf te volgen! Ik kijk er onwijs naar uit je binnenkort te spreken en wat meer de diepte in te gaan omtrent jouw hulpvraag en diepere verlangens.

Tevens geeft dit gesprek jou de ruimte om kennis te maken met mij, mijn energie en mijn werkwijze. Er is alle ruimte om vragen te stellen, zodat jij na dit gesprek precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van het ‘Manifest Your True Self’ transformatietraject.

Als je hieronder jouw gegevens achterlaat neem ik binnen 24 uur (ma-vrij) contact met je op en plannen we samen op een geschikte dag & tijd een matchgesprek in via Zoom (+/- 30 minuten).

Liefs,
Kimberly