My Cosmic Baby Soul Art

De kosmische Zielsenergie van jouw / jullie baby ( to be ) vertaalt in een krachtig kunstportaal

Lieve mama ( to be ),

Waar je nu ook staat in de sacred journey richting het ouderschap, je bent zo zo welkom. Wellicht groeit er op dit moment een magisch mooi lichtwezen in je buik of heb je hem/haar al met liefdevolle open armen mogen ontvangen, van harte gefeliciteerd ♡

En wellicht voel je al langere tijd de aanwezigheid van een Zieltje om je heen, maar is het nog niet gelukt om zwanger te worden en vertrouw je erop dat je hem/haar in Divine timing mag gaan verwelkomen, I see you & I feel you ♡

De reis die een Ziel aflegt om bij jou/jullie te komen start dan ook al ver voor de conceptie. Het is een reis die al in de sterren geschreven staat, het is een reis van ver (soms zelfs andere melkwegstelsels) om hier op Aarde te mogen incarneren in fysieke vorm, in jouw/jullie armen.

Ik geloof dat veel Zielen die nu naar de Aarde komen Lichtwerkers zijn, ook wel nieuwetijdskinderen. Ze komen om te helpen bouwen aan de nieuwe Aarde met hun unieke missie, gaven en wijsheid. Ik noem ze de ‘Divine warriors of Love‘ 🤎

"Every time a child is born an ancestor returns"~ Dolores Cannon

Het afdalen van het Zieltje in de baarmoeder vraagt om best wat aanpassing. De Ziel komt namelijk van een plek van veel licht, ruimte en vrijheid en mag dan ineens wennen aan het menszijn en de lagere dichtheid op planeet Aarde. Tijdens de afdaling komt er tevens een sluier van vergetelheid om hen heen en vergeten ze vaak weer wie ze in essentie zijn en wat ze hier ook alweer kwamen doen.

Ondanks dat ze dit ‘vergeten’, staan alle zintuigen bij een baby wagenwijd open en zijn ze heel goed in staat de energie van mensen, objecten en ruimtes te lezen en leren ze o.a op die manier hun weg te vinden in de wereld. Energy is their first language. 

Met heel mijn hart & Ziel gun ik deze nieuwe generatie Lichtwerkers, waarschijnlijk net als jij lieve mama (to be), dat ze zacht mogen landen na de wonderbaarlijke reis die ze hebben afgelegd en dat ze zich tevens weer mogen her-inneren wie zij in essentie zijn. Vanuit deze liefdevolle visie & missie zijn de Baby Soul Portals ontstaan.

Het is mijn gave mij af te stemmen op de kosmische Zielsenergie van jouw / jullie baby (to be) en dit te vertalen naar een Soul Portal. Een uniek kunstwerk en bovenal krachtig energieportaal, welke bestaat uit intuïtieve kunst, heilige geometrie en edelstenen op een rond doek van 30 of 50 cm.

Een Soul Portal geeft de baby een zachte landing en een warm welkom op deze planeet. De frequenties van het portaal spreken direct tot de Ziel. Het helpt de baby her-inneren aan de energie van ‘thuis’ (zijn Ware essentie) en dat deze energie altijd in hem/haar te vinden is, wat een gevoel van veiligheid creëert. Een safe haven.

Tevens geeft de Soul Portal op energetisch niveau de feedback dat hij/zij helemaal perfect is zoals hij is. Dat hij geliefd is, onvoorwaardelijk. Dat zijn Licht vol mag schijnen en dat hij deze nooit hoeft te dimmen. Dat dat juist is wat hem/haar uniek maakt! A beautiful & powerful reminder for his journey ahead. 

Ook stelt het jou als mama (to be) in staat om (al voor de geboorte) op een diep niveau te verbinden met de unieke, warme, liefdevolle energie van je kindje.

Voel je een diepe YES bij alles wat ik hierboven schrijf en zou jij graag een Soul Portal willen ontvangen voor jouw Cosmic Baby Soul, zodat deze een mooi plekje kan krijgen in de baby/kinderkamer, lees dan hieronder de praktische informatie & hoe ik te werk ga.

“Keep shining beautiful one, the world needs your light”

Hoe gaat het creatieproces in zijn werking?

Om dit sacred creatieproces in gang te zetten is het voor mij zeer belangrijk om van jou als ouder (to be) toestemming te ontvangen dat ik vanuit de zuivere, veilige en liefdevolle plek van waaruit ik werk op energetisch niveau contact mag maken met jouw/jullie Cosmic Baby Soul. Indien mogelijk, als het kindje al is geboren, vraag ik ook om een foto.

Vanuit de energetische Zielsconnectie gaat het stromen en zal de Soul Portal intuïtief ontstaan. Het creatieproces duurt gemiddeld 2 tot 3 weken. De Soul Portal is bij mij op te halen in Den Haag of ik stuur je de portal met alle liefde toe.

Bijgaand ontvang je ook een sacred audio (in lichttaal). Deze zal, wanneer afgespeeld in het bijzijn van de baby / moeder (to be) het energetisch veld van onvoorwaardelijke liefde tussen jouw/jullie kindje en de Soul Portal openen & activeren.

Wat is de investering / energetische uitwisseling?

De energetische uitwisseling voor de creatie van een Soul Portal van 30 cm doorsnede is €450. Voor een Soul Portal met doorsnede van 50 cm is de uitwisseling €600. Dit is inclusief audio boodschap & exclusief eventuele verzendkosten. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen ♡

Kan ik dit ook cadeau doen aan een lieve sister / vriendin?

Ja dat kan ♡ Ik heb daarvoor wel toestemming nodig van de ouder(s) dat ik contact mag leggen met hun Cosmic Baby Soul. Enkel met die toestemming kan ik het creatie proces opstarten.

Testimonial

Kimberly heeft voordat ik mijn kindje mocht ontvangen op deze wereld een Soul Portal gemaakt.

Een prachtig puur kunstwerk, met de mooiste kleuren, vormen en stenen.  De hoofdkleur was oranje. Wat ik al heel bijzonder vond, omdat dit de geboorte kleur was die ik visualiseerde denkend aan mijn kindje. Maar daar bleef het niet alleen bij.

Voorafgaande had Kimberly mij toestemming gevraagd om te mogen intunen op de energie van mijn kindje. Dit heb ik met veel enthousiasme gegeven omdat ik graag op deze bijzondere manier mijn kindje alvast wilde leren kennen. 

En dat is Kimberly gelukt. Naast het prachtige kunstwerk kreeg ik een omschrijving mee van wat Kimberly allemaal gevoeld had tijdens haar reis in contact met de energie van mijn kindje. 

Ze vertelde in haar stuk dat hij liefde, vrolijkheid en warmte zou brengen. Dat zou zorgen voor verbinding. En dat ik mocht vertrouwen in hem. Dat alles goed kwam & dat hij ter wereld zou komen wanneer hij er klaar voor was. Dit hielp mij ontzettend, na mijn eerdere miskraam. Ik was zo bang om ook dit kindje te verliezen. Maar door het vertrouwen wat Kimberly mij kon geven zowel in schrift als in beeld gaf mij alle vertrouwen die ik nodig had. 

Nu, bijna één jaar na de geboorte van mijn kindje hangt de Soul Portal boven zijn bedje. Alles wat Kimberly heeft gevoeld en heeft vastgelegd is wat mijn kindje is….in een woord magisch.

Dankjewel.

~ Suus

 

Vrouw houdt schilderij vast

Hi, ik ben Kimberly

Soul Doula & Artist

Mijn hart en Ziel gaan AAN wanneer ik het onzichtbare (ieders magie, Ware essentie & unieke Soul gifts) zichtbaar mag maken / geboren mag laten worden. Dit doe ik middels de creatie van de Soul Portals alsook via 1:1 mentoring gericht op Lichtwerkers, Multipassionate ondernemers (in spé), Divine warriors of Love, die voelen dat ze hier zijn met een reden 🌍🕊

Een van mijn Soulgifts is de magie die ontstaat wanneer ik creëer met verf op doek. Als kind merkte ik al de sterke aantrekkingskracht tot dit medium. Ik ontdekte dat schilderen mij rustig maakte, dat ik er onwijs veel plezier aan beleefde en dat het mij daarnaast hielp om expressie te geven aan dat wat ik allemaal van binnen voelde, maar lastig vond om te verwoorden.

Mijn hoogsensitiviteit maakte dat ik van jongs af aan allerlei energieën kon oppikken, van mensen, maar bijv. ook van edelstenen & de energie van de maan. Later ont-dekte ik dat ik middels mijn sensitieve & creatieve gave deze onzichtbare energieën kon ‘vertalen’ naar kleuren & vormen op doek. Een magisch mooi proces waarbij ik intuïtief word geleid door iets groters dan mijzelf.

Met veel liefde & passie volg ik de guidance van mijn Ziel en creëer ik deze Baby Soul Portals om de nieuwe generatie Lichtwerkers die nu naar de Aarde komen te ondersteunen op het pad van her-inneren wie zij in essentie zijn en wat hun unieke bijdrage is aan de wereld.

Let's connect

Hi beautiful, heb je nog vragen over de Baby Soul Portals of is er iets anders dat je wilt delen rondom jouw sacred journey richting het ouderschap, voel je welkom 🤎 Je mag me altijd een mailtje sturen op kimberlyduyvesteijn@gmail.com