Over mij

Hi, ik ben Kimberly Rachel

Mijn hart en Ziel gaan AAN wanneer ik het onzichtbare (ieders magie, Ware essentie & unieke Soul gifts) zichtbaar mag maken / geboren mag laten worden. Dit doe ik middels de creatie van Zielsportretten alsook via 1:1 mentoring gericht op missie-gedreven ondernemers (in spe), lichtwerkers, heartrebels, die voelen dat ze hier zijn met een reden.

Ik herken mij als geen ander in het diepe verlangen om antwoorden te krijgen op de vragen ‘Wie ben ik?’ & ‘Wat kom ik hier doen?’. Van jongs af aan had ik altijd al het gevoel dat we hier zijn met een reden, een purpose. Vanuit deze innerlijke drive heb ik een enorme passie ontwikkeld voor onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & zingeving. Dit loopt als een rode draad door mijn leven en ik kan hier uren over praten (small talk is dan ook niet voor mij weggelegd ;))

Na het afronden van diverse opleidingen (o.a. Cognitieve Psychologie, Creatieve therapie, Edelsteentherapie, Reiki) merkte ik dat het mij niet meer lukte om mijn draai te vinden in de corporate wereld. Ik kon daar voor mijn gevoel niet helemaal mijzelf zijn, met name mijn spirituele / hoogsensitieve / artistieke kant heb ik lang onderdrukt. Terwijl dit juist zo een essentieel onderdeel is van wie ik ben en wat ik te brengen heb!

Pas toen ik mijn Soul gifts echt ben gaan ownen en ik steeds meer ging afstemmen & vertrouwen op mijn Hogere Zelf / intuïtie, voelde ik de kracht en een diep innerlijk weten dat het tijd was om het oude vertrouwde, wat niet meer bij mij paste, los te laten. Die ene krachtige keuze, om mijn hart te volgen, de stap naar het ondernemerschap te wagen (een verlangen wat ik al langere tijd voelde, maar best spannend vond), heeft mijn hele leven in een stroomversnelling gebracht.

Het voelde voor mij als bevrijding, van alle hokjes & kaders. Ik voelde dan ook heel sterk dat ik me niet meer anders voor wilde doen. Niet meer mijzelf aanpassen en klein houden, maar vol vertrouwen mijn eigen (ziels)pad volgen. Mensen helpen op mijn unieke wijze, wat een combinatie is van praktische spiritualiteit & psychologie / wetenschap & kunst. Zo heb ik inmiddels al vele prachtige zielen mogen begeleiden op de ont-dekkingsreis naar hun Ware Zelf middels 1:1 transformatie trajecten, Reiki/Crystal healingsessies & de creatie van Soul Portal Art.

"Once you make a decision, the universe conspires to make it happen!" ~ Ralph Waldo Emerson

De verbinding met mijn Hogere Zelf is daarna alleen maar sterker en sterker geworden. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven & business/aanbod steeds meer in alignment heb kunnen brengen met de verlangens in mijn hart & mijn Ziel’s missie in dit leven. Dit is een ongoing proces wat (gelukkig) nooit stopt :). We are infinite beings with infinite potential! Elke keer mag ik, onder de liefdevolle gidsing van mijn Hogere Zelf, weer een laagje dieper gaan o.a. door beperkende patronen/illusies die niet in lijn liggen met de verlangens in mijn hart los te laten.

De connectie met mijn Hogere Zelf geeft mij richting & een diep gevoel van vervulling. Het maakt dat ik dicht bij mezelf kan blijven in de keuzes die ik maak. Het maakt dat ik mij gesteund en geliefd voel & dat ik het niet allemaal alleen hoef te doen / uit te zoeken. 

En dat gun ik jou ook! Mijn kracht ligt in het jou weer laten herinneren wie jij in essentie bent en de connectie herstellen met jouw Hogere Zelf. Ik doe niets liever dan jou weer op jouw Zielspad brengen, met de stroom mee, en jou leren hoe je afgestemd op je Hogere Zelf / intuïtie in elk moment jouw koers kunt bepalen. Ik wil niets liever dan dat jij ook jouw dromen waar gaat maken en een leven (& business) gaat creëren wat jou vervult & waarmee jij de impact kunt gaan maken waarvoor jij bestemd bent! (((♡)))

Nog wat leuke weetjes over mij..

DSC_0491

– Een van mijn favoriete quotes is ‘It’s kind of fun to do the impossible’- Walt Disney. Ik houd ervan om mijzelf uit te dagen, elke keer weer een stapje buiten mijn comfortzone te zetten en om nieuwe dingen te leren. Juist hier zit de groei en achteraf krijg ik dan ook altijd weer de bevestiging dat ‘Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’! 

– Ik ben een Manifestor (Human Design), wat o.a. inhoudt dat ik vernieuwing breng, mijn eigen pad volg en met mijn energie anderen inspireer ook hun eigen pad te volgen. Mijn kracht ligt o.a. in het creëren van iets nieuws, buiten de gebaande paden / out of the box, zoals het bedenken van een nieuw aanbod/bedrijfsconcept wat helemaal past bij jou!

Ik ben een ambivert, op het ene moment kan ik heel outgoing zijn en genieten van social/dance events en het andere moment ben ik graag op mijzelf, alleen, in de natuur, of met een goed boek. Mijn favoriete boek op dit moment ‘Letter to a starseed’ van Rebecca Campbell.

Ik ben ook oprecht benieuwd naar jou!

Ja jij, mooi mens. Jij bent hier niet voor niets op mijn website beland. Wil je iets delen over het sluimerende verlangen om voor jezelf te gaan beginnen of het verlangen om binnen je bestaande business het roer om te gooien? Jouw dromen zijn niet voor niets JOUW dromen. Ze zijn uniek & leven in jouw hart, omdat ze bestemd zijn voor jou. Voel je welkom mij een mailtje te sturen. Ik kijk graag met je mee welke 1e stappen jij hierin kan gaan zetten en of ik iets voor jou daarin kan betekenen.