Over mij

Hi, ik ben Kimberly

Purpose Mentor, Soul Artist & Crystal Healer

Het is mijn missie (ontwakende) Lichtwerkers / hart-gedreven ondernemers in spe (coaches, healers, creatives, wayshowers, changemakers) te re-connecten met hun Hogere Zelf & hun Zielsplan/Purpose in dit leven, om vanuit daar een uniek & solide bedrijfsconcept neer te zetten wat helemaal aansluit bij hun Soulgifts en waarmee zij de impact kunnen gaan maken waarvoor zij bestemd zijn.

Ik herken mij als geen ander in het diepe verlangen om antwoorden te krijgen op de vragen ‘Wie ben ik?’ & ‘Wat kom ik hier doen?’. Van jongs af aan had ik altijd al het gevoel dat we hier zijn met een reden, een purpose. Vanuit deze innerlijke drive heb ik een enorme passie ontwikkeld voor onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & zingeving. Dit loopt als een rode draad door mijn leven en ik kan hier uren over praten (small talk is dan ook niet voor mij weggelegd ;))

Na het afronden van diverse opleidingen (o.a. Cognitieve Psychologie, Creatieve therapie, Edelsteentherapie, Reiki) merkte ik dat het mij niet meer lukte om mijn draai te vinden in de corporate wereld. Ik kon daar voor mijn gevoel niet helemaal mijzelf zijn, met name mijn spirituele / hoogsensitieve / artistieke kant heb ik lang onderdrukt. Terwijl dit juist zo een essentieel onderdeel is van wie ik ben en wat ik te brengen heb!

Pas toen ik mijn soulgifts echt ben gaan ownen en ik steeds meer ging afstemmen & vertrouwen op mijn innerlijke stem, voelde ik de kracht en een diep innerlijk weten dat het tijd was om het oude vertrouwde, wat niet meer bij mij paste, los te laten. Die ene krachtige keuze, om mijn hart te volgen, de stap naar het ondernemerschap te wagen (een verlangen wat ik al langere tijd voelde, maar best spannend vond), heeft mijn hele leven in een stroomversnelling gebracht.

Het voelde voor mij als bevrijding, van alle hokjes & kaders. Ik voelde dan ook heel sterk dat ik me niet meer anders voor wilde doen. Niet meer mijzelf aanpassen en klein houden, maar vol vertrouwen mijn eigen (ziels)pad volgen. Mensen helpen op mijn unieke wijze (combinatie van spiritualiteit, psychologie/wetenschap & healing art). Zo heb ik inmiddels al vele prachtige zielen mogen begeleiden op de ont-dekkingsreis naar hun Ware Zelf middels 1:1 transformatietrajecten en Reiki/Crystal healingsessies.

"Once you make a decision, the universe conspires to make it happen!" ~ Ralph Waldo Emerson

En over tijd is mijn eigen zielsmissie steeds meer helder geworden. Hieronder een klein fragment van wat ik tijdens een afstemming mocht ontvangen van mijn Hogere Zelf:

“ You are a queen of love with a mission to bring clarity & insight into who we really are and what we came here to do. Shine your light & lead the way. You can bring people home into their true selves & their true purpose.”

Dit is waar mijn hart & Ziel helemaal op AAN gaan, jouw in contact brengen met jouw ware essentie, grootsheid en purpose in dit leven. Alles wat jij nodig hebt om jouw zielsmissie in dit leven te voltooien zit al in jou. Klaar om ont-dekt te worden.  Ik ben er voor jou om je hierin te begeleiden & om een safe, fun & creative container te creëren waarin jij groots mag dromen & gaan doen. It’s your time to shine, beautiful being of Light!

Nog wat leuke weetjes over mij..

– Ik woon samen met mijn man Jozef en 2 lieve katten, Freya & Baldur, in een fijn appartement in Den Haag. We wonen op 15 minuten fietsen van het strand, heerlijk vind ik dat!

– Een van mijn favoriete quotes is ‘It’s kind of fun to do the impossible’- Walt Disney. Ik houd ervan om mijzelf uit te dagen, elke keer weer een stapje buiten mijn comfortzone te zetten en om nieuwe dingen te leren. Juist hier zit de groei en achteraf krijg ik dan ook altijd weer de bevestiging dat ‘Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’! 

Ik ben een ambivert, op het ene moment kan ik heel outgoing zijn en genieten van social/dance events en het andere moment ben ik graag op mijzelf, alleen, in de natuur, of met een goed boek. Mijn favoriete boek op dit moment ‘Letter to a starseed’ van Rebecca Campbell.

Ik ben ook oprecht benieuwd naar jou!

Ja jij, mooi mens. Jij bent hier niet voor niets op mijn website beland. Wil je iets delen over jouw journey en het sluimerende verlangen om ook voor jezelf te gaan beginnen? Jouw dromen zijn niet voor niets JOUW dromen. Ze zijn uniek & leven in jouw hart, omdat ze bestemd zijn voor jou. Ik kijk graag met je mee welke 1e stappen jij hierin kan gaan zetten en of ik iets voor jou daarin kan betekenen. 

Liefs, Kimberly