Reviews

Reviews

Ervaringen van anderen

Wat is ze geweldig! Moe, uitgeput en totaal de weg kwijt. Dat is de beste omschrijving van mezelf voordat ik begon aan het traject. Kimberly wist snel mijn zwakkere plekken in kaart te brengen en gingen hier samen mee aan de slag. Middels coaching, opdrachten en energetische behandelingen wist Kimberly mij snel weer op mijn pad te brengen. Ik ben weer vol energie, kan mijn eigen balans herstellen en beïnvloeden en ben mijzelf bewuster geworden van mijn eigen proces en wat mijn invloed hierop is.

Na 
mijn eerste energetische behandeling had ik met een vriend afgesproken en toen ik de deur opendeed was zijn eerste reactie: wat is er met jou gebeurd?! Je hebt een hele andere energie die je uitstraalt….... En dat klopte helemaal. Ze wist mij opnieuw in mijn kracht te zetten en daar te laten zijn.  Nogmaals dank je wel!

Martinus

(‘Manifest Your True Self’ transformatietraject)

Afgelopen najaar heb ik bij Kimberly het Manifest Your True Self traject doorlopen. Voor de start van dit coachingstraject was ik nogal uit balans qua emoties en gezondheid. Het was dus de hoogste tijd om er wat aan te doen.

Het gelopen traject heeft me door middel van de 8 stuks bijeenkomsten en oefeningen voor thuis stap voor stap weer terug gebracht naar mijn eigen zelf. De duidelijke uitleg die Kimberly gaf maakte dat ik goed kon begrijpen hoe ik zelf actie kon ondernemen om mijzelf, en daardoor mijn leven, ten goede te veranderen. De ondersteuning door de edelstenen en de Reiki was daarbij een fijne hulp om op het juiste pad te komen.

Ik ben nu meer in balans qua emoties, heb minder pijn in mijn lichaam en herken nu wanneer ik actie moet ondernemen om bij mezelf te blijven. Ik voel me dan ook dankbaar dat Kimberly met haar kennis en karakter op mijn pad is gekomen.

Michelle

(‘Manifest Your True Self’ transformatietraject)

Ik heb Kimberly benaderd omdat het voelde dat ik een toeschouwer was van mijn eigen leven. Alles ging zo snel, ik was niet bezig in het nu maar alweer met wat gedaan moest worden en wat nog zou komen. Ik was mijn gevoel kwijt en al mijn acties en reacties werden gedirigeerd uit mijn ratio.  In conclusie; ik wilde zo graag me iets lichter voelen, minder druk voelen (zelf gecreëerde druk). Dit wist ik al lange tijd, maar het lukte me zelf niet om dit te bewerkstelligen.

Bij de eerste ontmoeting voelde ik al meteen een goede klik met Kimberly. Het traject is fijn opgebouwd, een goede combinatie tussen theorie en dan de vertaling naar jezelf toe. Kimberly reikt meerdere concrete handvatten aan en door middel van de verdiepingsopdrachten was ik in staat te ontdekken welke voor mijn het beste werken en om deze dan ook structureel te implementeren. De sessies vlogen voorbij. Ondanks dat het spirituele vlak compleet nieuw voor mij was vond ik dit ook een verrijking om te ervaren.

Ik sta nu bewuster en sterker in mijn schoenen. Ik begrijp beter waarom ik reageer en denk op een bepaalde manier en welke tools ik heb om terug te gaan naar de versie van mezelf die ik wil zijn.

Boudine

(‘Manifest Your True Self’ transformatietraject)

Ik weet nog wel toen Kimberly met een grote glimlach de deur voor mij open deed voor onze eerste sessie. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Kimberly heeft me zo fijn kunnen helpen en mij tools gegeven waarmee ik mijzelf kon helpen mijn echte Ik te zijn. Met een tof opgesteld traject leer je jezelf (je echte zelf) kennen en leer je hoe je haar in het dagelijks leven meer kunt zijn. Kimberly heeft veel kennis en ze heeft me echt geholpen om weer stevig op mijn eigen benen te kunnen staan en mezelf meer te omarmen zoals ik ben. Nogmaals dankjewel Kimberly! Je bent een top vrouw en ik ben blij dat ik bij jou dit traject heb mogen doen.

Maartje

(‘Manifest Your True Self’ transformatietraject)

Op advies van een lieve collega heb ik me aangemeld voor het ‘Manifest Your True Self’ traject. Al een tijdje was ik bewuster bezig om meer balans aan te brengen in mijn leven, maar iets miste… door dit traject kreeg mijn verlangen structuur. Ik begon mezelf (nog) beter te begrijpen en voelde m’n grenzen beter aan. De krachtige visualisaties die ik heb geleerd tijdens het traject geven me zoveel vertrouwen en hebben mij laten inzien dat alles wat ik zoek…er al is. Kimberly, heel erg bedankt!

Sylvia

(‘Manifest Your True Self’ transformatietraject)

Kimberly straalt een prettige rust uit. Ze weet goed waar ze het over heeft en weet je goed te lezen, zonder dat dit oncomfortabel is. Daardoor weet ze goed in te schatten wat je nodig hebt. Ze neemt de tijd om de sessie voor te bereiden en neemt ook ruim de tijd voor nazorg na de sessie door te vragen hoe het gaat en adviezen te geven. Deze persoonlijke aandacht is prettig en maakt ook dat je je echt geholpen voelt in je persoonlijke groei. Ik heb besloten een langer traject met haar aan te gaan om deze groei door te zetten!

Joyce

(‘Coming Home’ healing sessies)

I am so grateful to have come across Kimberlys work on facebook and followed that curious feeling to book an appointment. Since then we have been working together for over 6 months.

Kimberly is a gifted space holder and healer.  And together with her magical crystals I find myself going deeply into myself and my healing when I’m on her table.

The process is different every time and not the easiest to put into words. The session always shows me so much- it’s like my body, mind and soul is going in to deep rest- and to get there it will show me all I need to feel and release to heal and create space. This process is deep and the space often comes in the session and I get many answers to things going on in my life. Everything from love to work and even recently so interior design answers.

It taps me so deeply into my inner world and gives me the space to listen to all the answers that are within- which is for everything in the end. Every month I feel cleansed and again upgraded to a expanded more limitless version of myself to step into my power and purpose on this planet.

Thank you Kimberly- deeply grateful.

Hannah

(‘Coming Home’ healing sessies)

Onlangs heb ik van Kimberly een edelsteenbehandeling gekregen. Kimberly wist me bij binnenkomst helemaal op mijn gemak te stellen door haar zachte en rustige uitstraling een kopje thee en haar goede uitleg. Met veel zorg werden de stenen om me heen en op me gelegd. De behandeling was heel erg fijn, ik voelde veel energie stromen en vooral rond mijn hals en borst gebeurde er veel! Opgeladen en blij liep ik de deur uit en ook nadien merkte ik het positieve effect! Zo had ik veel meer rust en ruimte in mijn hoofd, waardoor ik mij beter kon focussen en alles kon overzien.

Annemarie

(‘Coming Home’ healing sessies)

De afstandsbehandeling die ik van Kimberly heb mogen ontvangen was een bijzondere ervaring: op de afgesproken tijd ben ik gaan liggen op de bank en kort erna heerste er een intense rust in mij en tegerlijkertijd voelde ik een sensatie op de te behandelen plek die ik het beste kan omschrijven als een zachte tinteling en doezelde weg. Toen ik wakker werd, een kleine 35 min later, was ik gelijk “up and running”. Vol energie en de pijnplek voelde ik bijna niet meer. De manier waarop Kimberly mij heeft behandeld was niet alleen zeer doeltreffend, maar net zo fijn als een fysieke behandeling. Dank je wel, lieve Kimberly, ik ga vaker gebruik maken van jouw behandeling, daar ik niet altijd in de gelegenheid ben om bij jou langs te komen.

Tanja

(‘Coming Home’ healing sessies)

De healing sessie op afstand was bijzonder. Kimberly nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Zonder dat we telefonisch contact hadden of bij elkaar waren voelde ik wanneer ze begon, klaar was en soms zelfs waar ze bezig was. Na de behandeling schreef ik 3 woorden op die ik voelde en later bleek dat Kimberly die mij gegeven had. Tijdens het afrondende gesprek vertelde ze wat ze was tegengekomen. We bespraken het en ze gaf tips. Tot slot kreeg ik een toepasselijke kaart. Ook voor dit gesprek nam Kimberly alle tijd.

Twee dagen later hebben we nog een keer contact gehad om te kijken hoe het met mij ging. Ik vond het een zeer bijzondere en fijne ervaring. Kimberly weet wat ze doet en waar ze het over heeft, ze neemt de tijd, ze is zorgvuldig, respectvol en liefdevol. Ik raad de sessie heel erg aan.

Marijn

(‘Coming Home’ healing sessies)

De energetische behandeling van Kimberly was een hele fijne mooie ervaring. Kimberly is een wijze, pure, lieve, jonge vrouw met een zuivere intuïtie. 

Voorafgaand aan de behandeling heeft ze (met mijn toestemming) afgestemd op mijn chakra’s waaruit ze precies de kern haalde van wat er op dat moment bij mij speelde. Hier stemde ze de energetische behandeling met edelstenen op af. Ik mocht heerlijk gaan liggen en vanaf het moment dat ze de eerste bergkristallen rondom mij neerlegde, voelde ik direct de energie gaan stromen.

Tijdens de behandeling stond er fijne rustgevende muziek aan en brandde er een zachte warme wierrook om mij in de gewenste sfeer en stemming te brengen. In het begin merkte ik dat ik vooral in mijn hoofd bleef zitten en het duurde even voordat ik me er helemaal aan over kon geven. Maar toen het eenmaal zover was voelde ik van alles stromen. Met name in mijn bekkengebied gebeurde er veel en ervaarde ik een soort schaal van oranje licht. Het was een gevoel van warmte, vertrouwen, sprankelend een een liefdevolle basis in mijn lichaam. Rond mijn borst en keelgebied ontstond tegen het einde van de behandeling een zee van licht en ruimte. Dat was werkelijk een heerlijk gevoel.

De energie stroomde rijkelijk door me heen! Een super fijne ervaring vond ik het. Bij Kimberly ben je in goede handen. Haar warmte, openheid en sprankelende verschijning laten je direct op je gemak voelen. Ze trok ook nog een hele toepasselijk kaart voor me met mooie boodschap. Deze heb ik er regelmatig even bij gepakt in de dagen en weken erna.

Hartverwarmend is ook de aandacht die Kimberly je schenkt een aantal dagen na afloop. Bij mij kwam er veel vermoeidheid los in de eerste week en het is dan zo fijn om dit even te kunnen delen.
Al met al heeft de energetische behandeling ervoor gezorgd dat ik weer meer in mijn lichaam zit en liefdevoller naar mijzelf ben geworden. Niet langer de geliefden om mij heen op nr 1, maar juist voelen wat ik zelf nodig heb en daarnaar handelen. Een groot cadeau dus <3

Nogmaals heel veel dank voor deze fijne en mooie ervaring lieve Kimberly!

Lotte

(‘Coming Home’ healing sessies)

Ik heb genoten van de ontspannende edelsteenlegging. Van te voren hadden we eerst een intake-gesprek en heeft Kimberly gekeken welke chakra’s aandacht nodig hadden / uit balans waren. Tijdens de legging voelde ik me ontspannen, de tijd vloog voorbij. Ik moest van ver komen uit de diepe ontspanning. Na een kopje thee hebben we nog even over de thema’s gesproken van de chakra’s die uit balans waren en wat tips om mee te nemen in het dagelijkse leven. Het lukte me de dagen erna beter stil te staan bij wat mijn lichaam aangaf en er aandacht aan te besteden. Heel erg bedankt, een echte aanrader!

Maureen

(‘Coming Home’ healing sessies)

De Reiki behandeling op afstand die ik onlangs van Kimberly heb mogen ontvangen heeft me écht goed gedaan. Tijdens de behandeling en daarna was duidelijk voelbaar dat er blokkades werden weggenomen en stroming op gang is gebracht. De behandeling voelde heel rustig en fijn en was dagen daarna nog steeds voelbaar. Tijdens het gesprek na de behandeling wist Kimberly heel trefzeker maar subtiel te duiden waar de aandachtspunten voor mij liggen. Kortom, een mooie, bijzondere én heilzame ervaring! 

Petra

(‘Coming Home’ healing sessies)

Review Healing sessie
Review Healing sessie
Review Healing sessie
Review Healing sessie
Review Healing sessie