Sacred Soul Alignment Sessie

There is a plan and your Soul knows what it is ✨

Tijdens de ‘Sacred Soul Alignment’ sessie creëer ik voor jou een liefdevolle & sacred space waarin jouw Ziel tot uitdrukking kan komen. Een moment voor jezelf om gewoon even te ZIJN & om guidance, healing & inzichten te ontvangen met betrekking tot jouw unieke Zielsplan / purpose in dit leven. Deze sessie is speciaal voor jou als:

🕯 je diep van binnen voelt dat jij bestemd bent voor meer

🕯 je nu op een kruispunt staat, de roeping voelt om voor jezelf te beginnen als hart-gedreven ondernemer, maar hierin nog zoekende bent

🕯 je op een dieper niveau wilt verbinden met jouw Ziel & meer helderheid wilt ontvangen in jouw unieke Zielsplan

🕯 je behoefte hebt aan iemand die jou in je grootsheid ziet en je aanmoedigt om de fluisteringen van je Ziel te volgen 

🕯 je behoefte hebt aan een space waarin jij helemaal jezelf kunt zijn, inclusief je (hoog) sensitieve & spirituele kant  

🕯 je op een laagdrempelige wijze kennis wilt maken met mij

Hoe gaat de sessie in zijn werk?

Het eerste deel van de de sessie bestaat uit een kaartlegging / reading (5 kaarten in totaal) welke gericht is op het geven van meer inzicht in jouw unieke Zielsplan, zoals waarom je hier bent & wat jij te delen hebt met de wereld, ookwel jouw Soul gift. Wat jouw Ziel hier komt helen & leren in dit leven. Dat wat jou het meeste uitdaagt in dit moment & waartoe jouw Ziel je op dit moment roept. De boodschappen van de kaarten combineer ik met wat ik vanuit afstemming op jouw Hogere Zelf door krijg.

Achteraf ontvang je van mij ook per kaart een beknopte samenvatting op hoofdlijnen (in een mooi vormgegeven PDF), incl. de originele omschrijvingen van de kaarten. Zo kun je deze er altijd nog eens bij pakken als reminder op jouw pad. 

Kaarten op tafel
Vrouw die healing ontvangt

Deel 2 van de sessie bestaat uit een Divine Feminine healing & activatie. Tijdens de healing combineer ik Reiki (= universele levensenergie) met de helende frequenties van edelstenen, zoals de rozenkwarts & de bergkristal. Dit alles met als intentie om jou energetisch in alignment te brengen met jouw Hogere plan en om liefdevol heling te geven aan dat wat jou op dit moment in de weg staat om volledig in je Licht-kracht te gaan staan en jouw bestemde pad te volgen. 

Je lichaam komt tijdens de healing sessie in een diepe staat van ontspanning. Het kan voorkomen dat je verschillende sensaties ervaart zoals warmte, kou, energie letterlijk voelen stromen. Het kan ook voorkomen dat je beelden doorkrijgt m.b.t jouw Zielsplan. Ook komt het geregeld voor dat er juist na de sessie allerlei synchroniciteiten op je pad gaan komen. De sessie werkt als het ware als een katalysator voor het aantrekken & zien van nieuwe mogelijkheden op jouw Zielspad. 

“Ik voel me als herboren, sterk en licht Ik zie ook overal ooievaars ineens. Het voelt alsof er allemaal lagen van me af zijn gegaan en ik nu mag gaan laten zien waarvoor ik hier echt ben!”

Maartje

Praktische informatie

De Sacred Soul Alignment sessie duurt 2-2,5 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen in mijn praktijkruimte in Den Haag (Goudenregenstraat 89, Den Haag). Gemakkelijk te bereiken met het OV en de auto. 

Je bent ook van harte welkom in mijn ‘digitale sacred space’, waarbij we elkaar via Zoom ontmoeten en de boodschappen van de kaarten & de energie van de healing net zo voelbaar zijn Ik stuur je vooraf tevens extra informatie waarin ik toelicht hoe je bij jouw thuis een ‘sacred space’ kunt creëren & hoe je je het beste kunt voorbereiden. 

De hele maand januari* bied ik de SSA sessie aan met een feestelijke nieuwjaarskorting en is de investering 150 euroVanaf februari zal de prijs omhoog gaan naar 197 euro

*De korting geldt voor boekingen geplaatst in januari, de sessie zelf kan indien er geen plek meer is ook in de maand erop plaatsvinden. 

“Kimberly is a gifted space holder and healer. And together with her magical crystals I find myself going deeply into myself and my healing. It taps me so deeply into my inner world and gives me the space to listen to all the answers that are within. I feel cleansed and upgraded to a expanded more limitless version of myself, ready to step into my power & purpose on this planet. Thank you – deeply grateful.”

Hannah

IMG_7582 (2)

Hi, ik ben Kimberly

Purpose Mentor, Soul Artist & Crystal Healer

Het is mijn missie (ontwakende) Lichtwerkers / hart-gedreven ondernemers in spe (coaches, healers, creatives, wayshowers, changemakers) te re-connecten met hun Hogere Zelf & hun Zielsplan/Purpose in dit leven, om vanuit daar een uniek & solide bedrijfsconcept neer te zetten wat helemaal aansluit bij hun Soulgifts en waarmee zij de impact kunnen gaan maken waarvoor zij bestemd zijn.

Ik herken mij als geen ander in het diepe verlangen om antwoorden te krijgen op de vragen ‘Wie ben ik?’ & ‘Wat kom ik hier doen?’. Diep van binnen heb ik altijd al het gevoel gehad dat we hier zijn met een reden, a bigger purpose. Vanuit deze innerlijke drive heb ik een enorme passie ontwikkeld voor onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & zingeving. Dit loopt als een rode draad door mijn leven en ik kan hier uren over praten (small talk is dan ook niet echt voor mij weggelegd ;))

Na het afronden van diverse opleidingen (o.a. Cognitieve Psychologie, Creatieve therapie, Werkgelukdeskundige, Edelsteentherapie, Reiki) merkte ik dat het mij niet meer lukte om mijn draai te vinden in de corporate wereld. Ik kon daar voor mijn gevoel niet helemaal mijzelf zijn, met name mijn spirituele / hoogsensitieve / artistieke gifts heb ik lang onderdrukt. Terwijl dit juist zo een essentieel onderdeel is van wie ik ben en wat ik te brengen heb!

“De healing sessie op afstand was bijzonder. Zonder dat we bij elkaar waren voelde ik wanneer ze begon, klaar was en soms zelfs waar ze bezig was. Ik vond het een zeer bijzondere en fijne ervaring. Kimberly weet wat ze doet en waar ze het over heeft, ze neemt de tijd, ze is zorgvuldig, respectvol en liefdevol.”

Marijn

Voel je welkom mooie Ziel en maak hieronder jouw afspraak

Nadat ik jouw bericht heb ontvangen neem ik z.s.m. contact met je op om een geschikte datum en tijd in te plannen!

Ps. Heb je nog een vraag, voel je dan ook vrij om deze via onderstaand formulier met mij te delen.