Sacred Soul Alignment Sessie

Pause. Listen to the whispers of your Soul ✨

Tijdens een ‘Sacred Soul Alignment’ sessie creëer ik een liefdevolle & sacred space waarin jouw Ziel tot uitdrukking kan komen. Een moment voor jezelf om te Zijn, om in te tunen bij jouw Hart en om guidance, healing & inzichten te ontvangen met betrekking tot waar jij nu staat op jouw Zielspad en waar je Ziel je toe uitnodigt (in life & business). Deze sessie is speciaal voor jou als:

🕯 je diep van binnen voelt dat jij bestemd bent voor meer 

🕯 je behoefte hebt aan een druk op de pauzeknop, om zo weer bewust te kunnen verbinden met je lichaam, je gevoelswereld / intuïtie en jouw diepere (Ziels) verlangens in life & business

🕯 je de roeping voelt om voor jezelf te beginnen als spirituele / bewuste ondernemer met een hart missie (of deze roeping van je Ziel al hebt gevolgd ) en je nu in een fase bent beland dat het even niet zo stroomt als je zou willen, je zoekende bent naar wat meer richting / inzicht in de 1e stap(pen) die jij nu mag zetten.

🕯 je behoefte hebt aan iemand die jou in je grootsheid ziet, die jouw ideeën/verlangens serieus neemt en die je aanmoedigt om de fluisteringen van je Ziel te volgen. 

🕯 je op een laagdrempelige wijze kennis wilt maken met mij 

Hoe gaat de sessie in zijn werk?

We starten de sessie met een kopje cacao, welke helpt om heerlijk te landen in je lichaam en in het moment. Tevens werkt cacao als hart-opener en samen met jouw intentie voor de sessie, zetten we hiermee het veld open voor alle inzichten/wijsheid die tot jou mag komen. Ik werk tijdens de sessie intuïtief en stem mij volledig af op wat jij nu nodig hebt. Dit kan zijn een geleide meditatie, een lichaamsgerichte oefening om energie weer te laten stromen alsook het doorgeven van informatie / boodschappen die ik doorkrijg voor jou.

Tijdens de sessie trek ik ook een 3-tal kaarten voor jou, welke inzichten zullen geven rondom wat jij als Ziel o.a. hier komt brengen (Soulgift(s)), wat jouw grootste uitdaging/obstakel is op dit moment en waartoe je Ziel je wil uitnodigen. De kaarten trek ik voorafgaand aan de sessie, zo kunnen we tijdens de sessie gelijk samen de diepte in.

Kaarten op tafel
Vrouw die healing ontvangt

We sluiten de sessie af met een Divine feminine healing, waarbij ik Reiki (universele levensenergie) combineer met de helende frequenties van edelstenen. De healing heeft als intentie jou energetisch in alignment te brengen met jouw Hogere plan en om liefdevol heling te geven aan dat wat jou op dit moment in de weg staat om vol vertrouwen de volgende stap te zien & te zetten op jouw pad als spirituele / bewuste ondernemer (in spé) met een hart missie.

Je lichaam komt tijdens de healing sessie in een diepe staat van ontspanning. Het kan voorkomen dat je verschillende sensaties ervaart zoals warmte, kou, tintelingen. Het kan ook voorkomen dat je inzichten doorkrijgt m.b.t de volgende stap die jij mag nemen. Ook komt het geregeld voor dat er juist in de periode na de sessie allerlei synchroniciteiten op je pad gaan komen. De sessie werkt als het ware als een katalysator voor het aantrekken en zien van nieuwe mogelijkheden & kansen.

“Ik voel me als herboren, sterk en licht. Ik zie ook overal ooievaars ineens. Het voelt alsof er allemaal lagen van me af zijn gegaan en ik nu mag gaan laten zien waarvoor ik hier echt ben!”

Maartje

“Dankzij deze sessie is mij veel duidelijker geworden wat ik zelf nou echt wil en niet wat ‘de beste optie voor de maatschappij zou zijn’. Ik voel weer de drive om mijn ideeën en verlangens serieus te nemen en daar de eerste stappen in te gaan zetten .”

Marijke

Praktische informatie

De Sacred Soul Alignment sessie duurt 2,5-3 uur, zodat we lekker ruim de tijd hebben om te landen en af te zakken in je hele ZIJN. Je bent van harte welkom om langs te komen in Naaldwijk, Wagenaarstraat 22-26 (Stichting Mananochoja). Gemakkelijk te bereiken met het OV en de auto.

Je bent ook van harte welkom in mijn ‘digitale Sacred space’, waarbij we elkaar via Zoom / Google Meet ontmoeten en waar de verbinding, de boodschappen van de kaarten & de energie van de healing nét zo voelbaar zijn.

De investering & energetische uitwisseling bedraagt 297 euro (incl. btw). Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Voel je vrij om hierover naar mij uit te reiken.

“Terugkijkend op de sessie was het precies wat ik nu nodig had! Ik voel me weer thuis in mijn lichaam & heb weer richting/focus. Dank je wel ook voor het mooie naslagwerk. De kaarten zijn werkelijk prachtig!”

Sylvia

“Kimberly is a gifted space holder and healer. And together with her magical crystals I find myself going deeply into myself and my healing. It taps me so deeply into my inner world and gives me the space to listen to all the answers that are within. I feel cleansed and upgraded to a expanded more limitless version of myself, ready to step into my power & purpose on this planet. Thank you – deeply grateful.”

Hannah

IMG_2008

Hi, mijn naam is Kimberly Rachel

Soul Doula & Artist

Mijn hart en Ziel gaan AAN wanneer ik het onzichtbare (ieders Magie, Ware essentie & unieke Soul gifts) zichtbaar mag maken / geboren mag laten worden. Dit doe ik middels de creatie van magische Soul Portals (Zielsportretten) alsook via 1:1 mentoring waarin ik Divine warriors of Love (bewuste ondernemers / in spé, lichtwerkers, wisdomkeepers, visionairs voor de nieuwe Aarde) help te re-connecten met hun Ware Zelf & hun Zone of Genius, zodat zij zich weer her-inneren waarvoor zij hier zijn en hun unieke ‘Legacy of Light’ volledig gaan omarmen en doorvertalen in hun business / aanbod.

Ik herken mij als geen ander in het diepe verlangen om antwoorden te krijgen op de vragen ‘Wie ben ik?’ & ‘Wat kom ik hier doen?’. Diep van binnen heb ik altijd al het gevoel gehad dat we hier zijn met een reden, een hoger doel. Vanuit deze innerlijke drive heb ik een enorme passie ontwikkeld voor onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & zingeving. Dit loopt als een rode draad door mijn leven en ik kan hier uren over praten (small talk is dan ook niet echt voor mij weggelegd ;))

Na het afronden van diverse opleidingen (o.a. Cognitieve Psychologie, Creatieve therapie, Werkgelukdeskundige, Edelsteentherapie, Reiki) merkte ik dat het mij niet meer lukte om mijn draai te vinden in de corporate wereld. Ik kon daar voor mijn gevoel niet helemaal mijzelf zijn, met name mijn spirituele/ hoog sensitieve/ artistieke gifts heb ik lang onderdrukt. Terwijl dit juist zo een essentieel onderdeel is van wie ik ben en wat ik te brengen heb!

” Ik voel me super en ben sinds de sessie weer meer mezelf! Ook ben ik lekker overna aan het denken hoe ik de dingen vorm wil gaan geven in mijn bedrijf & leven. Heel erg bedankt! Ik heb echt de helderheid waar ik op gehoopt had.”

Kiki

 

“Dankjewel voor de mooie ervaring!  Ik voel me een heel stuk zekerder en positiever en durf eindelijk meer te uiten waar ik voor sta en waar ik goed in ben. Ik merk ook dat het boze/verdrietige kindje in mij weer een stuk vrolijker en rustiger is. Nogmaals bedankt voor alles!.”

Jerry

 

Afspraak maken

Voel jij intuïtief een JA ♡ en wil je deze fluistering van je Ziel volgen, maak dan een afspraak door mij een mailtje Kimberlyduyvesteijn@gmail.com of een berichtje/appje te sturen op 06-12685877. Ik kijk ernaar uit voor jou een space te creëren waarin al jouw verlangens en dromen in life & business volledig de ruimte kunnen krijgen!