Sacred Soul Alignment Sessie

There is a plan and your Soul knows what it is ✨

Voordat jouw Ziel besloot te incarneren in dit leven op Aarde is er in samenspraak met jouw gidsen een Zielscontract/plan opgesteld. Hierin staat o.a. ‘beschreven’ wat jij als Ziel zoal wilt leren in dit leven, wat je mag komen helen, maar ook wat jij de wereld komt brengen met jouw unieke Soul gift(s).

Tijdens een ‘Sacred Soul Alignment’ sessie creëer ik een liefdevolle & sacred space waarin jouw Ziel tot uitdrukking kan komen. Een moment voor jezelf om te Zijn, om in te tunen bij jouw hart ♡ & om guidance, healing & inzichten te ontvangen met betrekking tot jouw unieke Zielsplan/missie in dit leven. Deze sessie is speciaal voor jou als:

🕯 je diep van binnen voelt dat jij bestemd bent voor meer 

🕯 je al langere tijd de roeping voelt om je eigen pad te gaan & voor jezelf te beginnen (bijv. als coach, healer, artist, creative). Tegelijkertijd ben je nog zoekende hierin en maken de angstige/twijfelende gedachten (Kan ik dit wel? Er zijn al zoveel… etc.) het lastig om de subtiele guidance van je Ziel/intuïtie te ontvangen en je hart te volgen. Je verlangt naar meer richting / inzicht in de 1e stap(pen) die jij nu mag zetten.

🕯 je een hart gedreven ondernemer bent die voelt dat jouw aanbod niet (meer) in alignment is met wie jij nu bent en de persoonlijke/spirituele groei die jij hebt doorgemaakt. Je voelt dat er iets nieuws door je heen wil stromen, iets wat (nog) meer in lijn is met jouw Hogere Plan. Je verlangt naar meer richting / inzicht in de 1e stap(pen) die jij nu mag zetten.

🕯 je behoefte hebt aan iemand die jou in je grootsheid ziet, die jouw ideeën/verlangens serieus neemt en die je aanmoedigt om de fluisteringen van je Ziel te volgen. 

🕯 je op een laagdrempelige wijze kennis wilt maken met mij 

Hoe gaat de sessie in zijn werk?

Het eerste deel van de de sessie bestaat uit een kaartlegging / reading (5 kaarten in totaal) welke gericht is op het geven van meer inzicht in jouw unieke Zielsplan, zoals waarom je hier bent / wat jij komt brengen, ookwel jouw Soul gift. Wat jouw Ziel hier komt helen & leren in dit leven. Wat jouw grootste uitdaging is op dit moment en waartoe je Ziel je wil uitnodigen. De kaarten trek ik voorafgaand aan de sessie en licht ik tijdens de sessie (gecombineerd met wat ik intuïtief/vanuit mijn Hogere Zelf doorkrijg) toe. Zo kunnen we gelijk de diepte in. 

Achteraf ontvang je van mij per kaart een beknopte samenvatting op hoofdlijnen in een mooi vormgegeven PDF, inclusief de originele beschrijvingen van de kaarten. Zo kun je de inzichten er later altijd weer bij pakken als reminder op jouw Zielspad. 

Kaarten op tafel
Vrouw die healing ontvangt

Het 2e gedeelte van de sessie bestaat uit een divine feminine healing, waarbij ik Reiki (universele levensenergie) combineer met de helende frequenties van edelstenen. De healing heeft als intentie jou energetisch in alignment te brengen met jouw Hogere plan en om liefdevol heling te geven aan dat wat jou op dit moment in de weg staat om vol vertrouwen de volgende stap te zien & te zetten op jouw pad als Lichtwerker & hart gedreven ondernemer / in spé.

Je lichaam komt tijdens de healing sessie in een diepe staat van ontspanning. Het kan voorkomen dat je verschillende sensaties ervaart zoals warmte, kou, tintelingen. Het kan ook voorkomen dat je inzichten doorkrijgt m.b.t jouw Zielsplan. Ook komt het geregeld voor dat er juist na de sessie allerlei synchroniciteiten op je pad gaan komen. De sessie werkt als het ware als een katalysator voor het aantrekken en zien van nieuwe mogelijkheden & kansen.

“Ik voel me als herboren, sterk en licht. Ik zie ook overal ooievaars ineens. Het voelt alsof er allemaal lagen van me af zijn gegaan en ik nu mag gaan laten zien waarvoor ik hier echt ben!”

Maartje

“Dankzij deze sessie is mij veel duidelijker geworden wat ik zelf nou echt wil en niet wat ‘de beste optie voor de maatschappij zou zijn’. Ik voel weer de drive om mijn ideeën en verlangens serieus te nemen en daar de eerste stappen in te gaan zetten .”

Marijke

Praktische informatie

De Sacred Soul Alignment sessie duurt 2,5 uur. Je bent van harte welkom om langs te komen in mijn praktijkruimte in Den Haag (Goudenregenstraat 89, Den Haag). Gemakkelijk te bereiken met het OV en de auto. 

Je bent ook van harte welkom in mijn ‘digitale Sacred space’, waarbij we elkaar via Zoom ontmoeten en de boodschappen van de kaarten & de energie van de healing nét zo voelbaar zijn.

De investering & energetische uitwisseling voor de sessie bedraagt 175 euro.  

“Terugkijkend op de sessie was het precies wat ik nu nodig had! Ik voel me weer thuis in mijn lichaam & heb weer richting/focus. Dank je wel ook voor het mooie naslagwerk. De kaarten zijn werkelijk prachtig!”

Sylvia

“Kimberly is a gifted space holder and healer. And together with her magical crystals I find myself going deeply into myself and my healing. It taps me so deeply into my inner world and gives me the space to listen to all the answers that are within. I feel cleansed and upgraded to a expanded more limitless version of myself, ready to step into my power & purpose on this planet. Thank you – deeply grateful.”

Hannah

Hi, ik ben Kimberly

Spiritueel Mentor, Healer & Artist

Ik help Lichtwerkers & hart gedreven ondernemers/in spé (coaches, healers, creatives, wayshowers) die voelen dat ze bestemd zijn voor meer re-connecten met hun Ware essentie, hun Soul gifts & hun Ziel’s missie, zodat zij een leven & business kunnen creëren waarin hun volle potentie de ruimte krijgt, zij diepe vervulling ervaren & zij de impact maken waar zij naar verlangen (((♡)))

Ik herken mij als geen ander in het diepe verlangen om antwoorden te krijgen op de vragen ‘Wie ben ik?’ & ‘Wat kom ik hier doen?’. Diep van binnen heb ik altijd al het gevoel gehad dat we hier zijn met een reden, een hoger doel. Vanuit deze innerlijke drive heb ik een enorme passie ontwikkeld voor onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit & zingeving. Dit loopt als een rode draad door mijn leven en ik kan hier uren over praten (small talk is dan ook niet echt voor mij weggelegd ;))

Na het afronden van diverse opleidingen (o.a. Cognitieve Psychologie, Creatieve therapie, Werkgelukdeskundige, Edelsteentherapie, Reiki) merkte ik dat het mij niet meer lukte om mijn draai te vinden in de corporate wereld. Ik kon daar voor mijn gevoel niet helemaal mijzelf zijn, met name mijn spirituele/ hoog sensitieve/ artistieke gifts heb ik lang onderdrukt. Terwijl dit juist zo een essentieel onderdeel is van wie ik ben en wat ik te brengen heb!

“De healing sessie op afstand was bijzonder. Zonder dat we bij elkaar waren voelde ik wanneer ze begon, klaar was en soms zelfs waar ze bezig was. Ik vond het een zeer bijzondere en fijne ervaring. Kimberly weet wat ze doet en waar ze het over heeft, ze neemt de tijd, ze is zorgvuldig, respectvol en liefdevol.”

Marijn

Afspraak maken

Voel jij intuïtief een JA ♡ laat dan hieronder jouw gegevens achter en dan neem ik z.s.m. contact met je op om een geschikte datum en tijd in te plannen!