Soul Portal Art

Let me show you your magic & activate your Soul's essence!

Voel jij het verlangen om een diepere verbinding aan te gaan met jouw ziel? Om je weer te her-inneren wie jij in essentie bent? Het is tijd, lieve Lichtwerker. Tijd om te connecten met de onuitputtelijke bron van liefde, wijsheid, magie & kracht die in jou zit!

Jij bent hier met een reden en diep van binnen voel je nu meer dan ooit de oproep om op jouw unieke wijze bij te dragen aan het verspreiden van meer licht & liefde op deze planeet. You are part of something way bigger.

Je weet dat je meer bent dan je fysieke lichaam en dat er in jou een wijze & liefdevolle essentie aanwezig is die staat te trappelen om samen het avontuur aan te gaan en expressie te geven aan dat wat er in jou leeft & de unieke Soulgifts die jij te delen hebt.

Echter is het voor jou op dit moment nog best een uitdaging om die stem/guidance van je ziel te horen. Je hoofd (ego, angst, controle) neemt het nog te vaak over van je hart (ziel, liefde, vertrouwen), waardoor er nog wat ruis op de lijn zit.  Je verlangt ernaar nog meer die connectie te voelen met je ziel en je op een diep niveau te verbinden met / meer te laten leiden door dit ‘onzichtbare’ aspect van jou.

Jouw unieke essentie is weliswaar niet te zien met blote ogen, maar is zeker wel te voelen! Het is mijn gave mij af te stemmen op jouw Magie, ookwel jouw unieke zielsfrequentie en dit te vertalen naar een ‘Soul Portal’. Een uniek kunstwerk & bovenal krachtig energieportaal, welke de mogelijkheid schept om letterlijk een kijkje te krijgen in jouw ware essentie en hier op een diep niveau mee te verbinden. De Soul Portal fungeert als innerlijk licht activator en spiegelt jou in je grootsheid & ware potentie!

"You use a glass mirror to see your face; You use works of Art to see your Soul."~ George Bernard Shaw

Ik maak jouw magie zichtbaar door middel van intuïtieve kunst op een rond doek (30 of 50 cm doorsnede), heilige geometrie & prachtige edelstenen. De hoge en zuivere energie die het portaal weerspiegeld spreekt direct tot jouw Ziel en zal nieuwe lagen van bewustzijn, in wie jij werkelijk bent, activeren. Om het Zielsactivatieproces te begeleiden ontvang je naast jouw unieke Soul Portal ook: 

~ Een meditatie waarin je wordt geleid naar een diepe ontspanning en connectie met je hart om vanuit een open staat van Zijn de zielsactivatie te ontvangen & jouw magie en grootsheid te ervaren.

~ Een persoonlijke boodschap die jij op dit moment mag ontvangen. De boodschap is voor iedereen uniek, maar geeft veelal herkenning, inzicht (o.a in jouw Soulgifts) en richting op jouw zielspad. Ik raadpleeg voor deze reading jouw Hogere Zelf (jouw gids) & jouw Akashic Records (het archief /blauwdruk van jouw Ziel ) en schrijf wat ik doorkrijg voor jou uit.  

De Soul Portal zal tevens fungeren als een dagelijkse reminder aan jouw ware essentie, jouw magie, jouw grootsheid! Je kunt er zo vaak op afstemmen als je wilt, bijv. tijdens je dagelijkse spirituele practice, of als je een vraag hebt / inspiratie zoekt. Je kunt het zien als een brug tussen jou en je Hogere Zelf, welke je zal ondersteunen in het versterken & stabiliseren van deze connectie.  

Vb. Soul Portal (30 cm), met toestemming gedeeld. Gebruikte edelstenen: Larimar, Bosagaat, Pycock Pyriet, Heliotroop, Amethist. Geometrie: Vesica Piscis.

"Mijn wens voor jou is dat jij je weer her-innert wie jij in essentie bent & dat jij ervaart hoe immens krachtig en bijzonder jij bent!"

IMG_8452 (2)

Hi, ik ben Kimberly

Spiritueel Mentor, Healer & Artist

Ik help Lichtwerkers & ♡-gedreven ondernemers/in spé (coaches, healers, creatives, wayshowers) die voelen dat ze bestemd zijn voor meer, re-connecten met hun Ware essentie, hun Soul gifts & hun Ziel’s missie, zodat zij een leven & business kunnen creëren waarin hun volle potentie de ruimte krijgt, zij diepe vervulling ervaren & zij de impact maken waar zij naar verlangen (((♡)))

Zelf ervaar ik een diepe vervulling wanneer ik creëer met verf op doek. Als kind merkte ik al de sterke aantrekkingskracht tot dit medium. Ik ontdekte dat schilderen mij rustig maakte, dat ik er onwijs veel plezier aan beleefde en dat het mij daarnaast hielp om expressie te geven aan dat wat ik allemaal van binnen voelde, maar lastig vond om te verwoorden.  

Mijn hoogsensitiviteit maakte dat ik van jongs af aan allerlei energieën kon oppikken, van mensen, maar bijv. ook van edelstenen & de energie van de maanLater ont-dekte ik dat ik middels mijn sensitieve & creatieve gave deze onzichtbare energieën kon ‘vertalen’ naar kleuren & vormen op doek. Een magisch mooi proces waarbij ik intuïtief word geleid door iets groters dan mijzelf.

Met veel liefde & passie creëer ik deze Soul Portals, welke jou ondersteunen in het afstemmen op & belichamen van jouw Ware essentie. Het deel in jou dat nooit vergaat en waar een immense kracht, liefde en wijsheid in verscholen ligt, klaar om ont-dekt te worden.

"Stop looking for the magic, you are it!"

Testimonials

Lieve Kimberly,

Dank je wel voor dit práchtige cadeau. Ik had mij niets waardevoller kunnen geven!

Mijn mooie en indrukwekkende Soul-portal schilderij, waar ik de aantrekkingskracht van voel en het in me heb: ik zie en voel het zonder er naar te kijken; jouw “spot-on” soul reading met mijn “wake-up call” en jouw visualisatie/meditatie, zo krachtig en liefdevol tegelijkertijd, die kwam echt “binnen”. Er is een bepaalde rust over me heen gevallen, ik voel me intens tevreden & gelukkig. Het voelt als “her-inneren”. Bijzonder, dankjewel!

Liefs, Tanja

Veelgestelde vragen

De waarde van deze magische energieportalen zijn bijna niet in geld uit te drukken, omdat de impact ervan op zo veel lagen & dimensies doorwerkt.

Wanneer je een Soul Portal aanschaft, ontvang je o.a.:
~ Een kijkje in jouw onzichtbare magie, jouw Ware essentie
~ Een activatie op Zielsniveau waardoor de connectie met dit deel van jou wordt versterkt
~ Een portaal die jou helpt ontwaken in wat jij werkelijk bent & jou dagelijks helpt herinneren aan jouw magie en grootsheid
~ Een uniek kunstwerk, een ‘life long container’ van jouw krachtige en liefdevolle kernfrequentie, waar jij keer op keer op kunt afstemmen & mee kunt alignen.

Naast al dit moois ontvang je ook:
~ Een meditatie waarin je wordt geleid naar een diepe ontspanning en connectie met je hart om vanuit een open staat van Zijn de zielsactivatie te ontvangen.
~ Een persoonlijke boodschap vanuit jouw Hogere Zelf & Akashic Records welke herkenning, inzicht (o.a. in jouw Soulgifts) & richting zal geven op jouw zielspad.

De investering & energetische uitwisseling voor een Soul Portal van 30 cm is €450.
Voor een Soul Portal van 50 cm is dit €650.

Voel je na het lezen van alle informatie een full body YES, dan ben je hier niet voor niets mooie Ziel! Voel je vrij om deze volgende stap te zetten op jouw spirituele pad.

Wanneer ik jouw aanvraag heb ontvangen neem ik per mail contact met je op om nog wat extra informatie (o.a. een foto) op te vragen & om de betaling te voltooien.

Na ontvangst van de betaling & jouw toestemming dat ik mij tijdens het creatieproces mag afstemmen op jouw (ziels)energie, ga ik voor jou aan de slag! 🙂

De levertijd is gemiddeld 10 – 15 werkdagen.

Wanneer je jouw Soul Portal thuis hebt ontvangen, stuur ik je per mail de persoonlijke reading (pdf) & meditatie (mp3) toe. Tevens stuur ik je ook uitleg over de gebruikte edelstenen & de heilige geometrie.

Daarna zou ik zeggen ‘Let the Magic begin!’

Een Soul portal is een zeer krachtig energieportaal, welke fungeert als een zielsactivatie. Alleen met toestemming van de ontvangende ziel kan ik het creatieproces starten en zal hij/zij de transformerende werking ervan kunnen ontvangen. Het is dus vooral een magisch cadeau wat je aan jezelf kunt geven <3

Als je jouw vraag mailt naar Kimberly@mnstn.nl dan help ik je daar graag verder!

Bestel hier jouw unieke Soul Portal

Hieronder kun je jouw Soul Portal aanvragen. Laat in het bericht weten welk formaat je wenst (30 of 50 cm). Wanneer ik jouw aanvraag heb ontvangen neem ik per mail z.s.m. contact met je op om nog extra persoonsgegevens + foto bij je op te vragen & om de betaling te voltooien. Ik kijk er onwijs naar uit met jou en jouw magic te connecten!