Soul Portal Art

Let me show you your magic & activate your Soul's essence!

Voel jij het verlangen om een diepere verbinding aan te gaan met jouw Ziel? Om je weer te her-inneren wie jij in essentie bent? Het is tijd, lieve Lichtwerker. Tijd om te connecten met de onuitputtelijke bron van liefde, wijsheid, magie & kracht die in jou zit!

Jij bent hier met een reden en diep van binnen voel je nu meer dan ooit de oproep om op jouw unieke wijze, met jouw Soul Gifts en jouw spirituele /  bewuste onderneming ( in spe) jouw Zielsmissie uit te dragen.

Echter is het voor jou op dit moment nog best een uitdaging om die stem/guidance van je Ziel te horen. Je hoofd neemt het nog te vaak over van je hart, waardoor er nog wat ruis op de lijn zit.  Je verlangt ernaar nog meer die connectie te voelen met je ziel en je op een diep niveau te verbinden met / meer te laten leiden door dit ‘onzichtbare’ aspect van jou.

Jouw unieke essentie is weliswaar niet te zien met blote ogen, maar is zeker wel te voelen! Het is mijn gave mij af te stemmen op jouw Magie, ookwel jouw unieke zielsfrequentie en dit te vertalen naar een ‘Soul Portal’. Een uniek kunstwerk & bovenal krachtig energieportaal, welke de mogelijkheid schept om letterlijk een kijkje te krijgen in jouw ware essentie en hier op een diep niveau mee te verbinden.

"You use a glass mirror to see your face; You use works of Art to see your Soul."~ George Bernard Shaw

Ik maak jouw magie zichtbaar door middel van intuïtieve kunst op een rond doek (30 of 50 cm doorsnede), heilige geometrie & prachtige edelstenen. De hoge en zuivere energie die het portaal weerspiegeld spreekt direct tot jouw Ziel en zal nieuwe lagen van bewustzijn, in wie jij werkelijk bent, activeren. Om het activatieproces te begeleiden ontvang je naast jouw unieke Soul Portal ook: 

~ Een meditatie (audio) waarin je wordt geleid naar een diepe ontspanning en connectie met je hart om vanuit een open staat van zijn de Ziels- & Lichtlichaam activatie te ontvangen

~ Diverse sacred rituals (pdf) die je met je Soul Portal kunt uitvoeren. Waaronder een ritueel om te verbinden met je Hogere Zelf en het afstemmen op guidance / inzichten die voor jou door mogen komen. Alsook een krachtig healing ritueel, waarmee je de hoge frequentie van het portaal gebruikt om jezelf in alignment te brengen met jouw hoogste potentie en liefdevol alles te transformeren wat jou daarin nog in de weg staat.

De Soul Portal zal tevens fungeren als een dagelijkse reminder aan jouw ware essentie, jouw magie, jouw grootsheid! Je kunt er zo vaak op afstemmen als je wilt, bijv. tijdens je dagelijkse spirituele practice, of als je een vraag hebt / inspiratie zoekt. Je kunt het zien als een brug tussen jou en je Hogere Zelf, welke je zal ondersteunen in het versterken & stabiliseren van deze connectie.  

"Stop looking for the magic, you are it!"

Hoe gaat het (creatie) proces in zijn werk?

Om dit sacred creatieproces in gang te zetten is het voor mij zeer belangrijk om van jou toestemming te ontvangen dat ik vanuit de zuivere, veilige en liefdevolle plek van waaruit ik werk op energetisch niveau contact mag maken met jouw Hogere Zelf / Zielsenergie. Ik zal aanvullend ook nog om een foto vragen.

Vanuit de energetische Zielsconnectie gaat het stromen en zal de Soul Portal intuïtief ontstaan. Het creatieproces duurt gemiddeld 2 tot 3 weken. De Soul Portal is bij mij op te halen in Den Haag of ik stuur je de portal met alle liefde toe.

Wanneer je jouw Soul Portal hebt ontvangen, stuur ik je per mail de meditatie (mp3) en de Sacred Rituals (PDF) toe. Daarna zou ik zeggen ‘Let the Magic begin!’ Mocht je gedurende het proces vragen hebben  / je jouw ervaringen willen delen, dan ben je meer dan welkom!

Wat is de investering / energetische uitwisseling?

De energetische uitwisseling voor de creatie van een Soul Portal van 30 cm doorsnede is €450. Voor een Soul Portal met doorsnede van 50 cm is de uitwisseling €600. De frequentie is bij beide afmetingen gelijk, de grootte maakt dat de energie nog krachtiger binnenkomt (vergelijkbaar als met edelstenen).

De prijs is inclusief meditatie/activatie (audio) en de sacred rituals (PDF) & exclusief eventuele verzendkosten. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen ♡

Kan ik een Soul Portal ook als cadeau geven aan iemand anders?

Ja dat kan ♡ Ik heb daarvoor wel toestemming nodig van de lucky one dat ik op afstand mag intunen op zijn/haar Zielsenergie. Enkel met die toestemming kan ik het creatie proces opstarten.

Testimonials

Lieve Kimberly,

Dank je wel voor dit práchtige cadeau. Ik had mij niets waardevoller kunnen geven!

Mijn mooie en indrukwekkende Soul-portal schilderij, waar ik de aantrekkingskracht van voel en het in me heb: ik zie en voel het zonder er naar te kijken; jouw “spot-on” soul reading met mijn “wake-up call” en jouw visualisatie/meditatie, zo krachtig en liefdevol tegelijkertijd, die kwam echt “binnen”. Er is een bepaalde rust over me heen gevallen, ik voel me intens tevreden & gelukkig. Het voelt als “her-inneren”. Bijzonder, dankjewel!

Liefs, Tanja

Vandaag kwam de Soul Portal activatie heel mooi binnen, het stroomde heel krachtig mijn hart in. Elke keer als ik ermee verbind zie ik ook weer andere details, zo mooi! Ik merk ook dat ik meer rust ervaar, omdat ik niet meer (onbewust) aan het zoeken ben buiten mezelf. Je hebt mij laten zien (en voelen) dat ik niet nog meer hoef te DOEN, maar enkel hoef te ZIJN, dat alles al in mij zit, daar ben ik je heel dankbaar voor!

Liefs, Maureen

 

DSC_0485

Hi, mijn naam is Kimberly Rachel

Soul Doula & Artist

Mijn hart en Ziel gaan AAN wanneer ik het onzichtbare (ieders magie, Ware essentie & unieke Soul gifts) zichtbaar mag maken / geboren mag laten worden. Dit doe ik middels de creatie van de Soul Portals alsook via 1:1 mentoring waarin ik Divine Warriors of Love (bewuste ondernemers / in spe, lichtwerkers, visionairs voor de Nieuwe Aarde) help te re-connecten met hun Ware Zelf en hun Zone of Genius, zodat zij zich weer her-inneren waarvoor zij hier zijn en hun unieke ‘Legacy of Light’ volledig gaan omarmen en doorvertalen in hun business / aanbod.

Een van mijn Soulgifts is de magie die ontstaat wanneer ik creëer met verf op doek. Als kind merkte ik al de sterke aantrekkingskracht tot dit medium. Ik ontdekte dat schilderen mij rustig maakte, dat ik er onwijs veel plezier aan beleefde en dat het mij daarnaast hielp om expressie te geven aan dat wat ik allemaal van binnen voelde, maar lastig vond om te verwoorden.

Mijn hoogsensitiviteit maakte dat ik van jongs af aan allerlei energieën kon oppikken, van mensen, maar bijv. ook van edelstenen & de energie van de maan. Later ont-dekte ik dat ik middels mijn sensitieve & creatieve gave deze onzichtbare energieën kon ‘vertalen’ naar kleuren & vormen op doek. Een magisch mooi proces waarbij ik intuïtief word geleid door iets groters dan mijzelf.

Met veel liefde & passie creëer ik deze Soul Portals, welke jou ondersteunen in het afstemmen op & belichamen van jouw Ware essentie. Het deel in jou dat nooit vergaat en waar een immense kracht, liefde en wijsheid in verscholen ligt, klaar om ont-dekt te worden.

Let's Connect

Hi beautiful, heb je nog vragen over de Soul Portals of is er iets anders dat je wilt delen rondom jouw sacred Soul journey. Je mag me altijd een mailtje sturen op kimberlyduyvesteijn@gmail.com 🤎