‘Coming Home’ healing sessies

‘Coming Home’ healing sessies

Voel jij de behoefte om weer thuis te komen in jezelf,  jouw energie in balans te brengen en je ontspannen en innerlijk rustig te voelen?

Voel je welkom mooi mens, je bent op de juiste plek. ‘Thuiskomen in jezelf’ is wat er tijdens een healing sessie gebeurd. Met jezelf bedoel ik hier je ware essentie/ziel, welke uit pure liefdevolle energie bestaat, die altijd in jou aanwezig is en die het beste met jou voorheeft. Jouw ware essentie wil niets lievers dan dat jij jouw authentieke zelf bent en dat jij met jouw unieke kwaliteiten en talenten jouw mooie licht schijnt in de wereld. Het zal je dan ook aanmoedigen om je eigen pad te volgen en jezelf op nr. 1 te zetten. Het zal je aanmoedigen om te genieten van het leven en vooral veel plezier te hebben. Het zal je bovenal aanmoedigen om jezelf lief te hebben en jezelf te accepteren precies zoals je bent. 

Gaandeweg zijn we de connectie met die liefdevolle ware essentie in onszelf kwijtgeraakt en zijn we ons volledig gaan identificeren met ons ego, ook wel ons aangeleerde zelfbeeld. Waar onze ware essentie met ons communiceert via ons gevoel / intuïtie (= vrouwelijke energie), communiceert ons ego met ons via ons hoofd / gedachten (=mannelijke energie). Idealiter zijn ons hoofd & hart in balans en vullen ze elkaar mooi aan. Echter is de balans bij velen van ons verstoord geraakt, mede doordat we in een maatschappij leven die voor zeer lange tijd vooral de mannelijke energie (continue doorgaan, presteren, ratio/IQ, alles willen verklaren) heeft omarmt. 

Doordat we ons zo zijn gaan identificeren met ons ego, zijn we vooral bekend geraakt met dat stemmetje in ons hoofd die ons vaak bekritiseerd (‘Je bent niet goed/slim/etc. genoeg’) en/of dat stemmetje die je klein en binnen je comfortzone houdt (‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’). In ons hoofd heeft ons ego, vaak geheel onbewust, een heel beeld geschetst van hoe we ons ‘moeten’ gedragen en hoe we ‘moeten’ leven, om geliefd te zijn / erbij te horen.

Dit gaat tegen onze ware natuur in, want in de kern zijn wij liefdevol bewustzijn. Wij zijn liefde. Jij bent liefde. Je hoeft je niet aan te passen of te veranderen om goedkeuring/liefde te krijgen van anderen (dat is de illusie van het ego). Je bent perfect, precies zoals je bent. Alles wat je buiten jezelf zoekt, zit al in je! Je mag je weer gaan herinneren wie je in essentie bent en weer opnieuw leren verbinden met die onuitputtelijke bron van liefde, wijsheid en kracht die in jou zit. Een healing sessie kan je ondersteunen in het opnieuw maken van die verbinding met / en het thuiskomen in jouw ware essentie.

Coming into the place of Soul-awareness is coming home.
Ram Dass

Het niet leven vanuit je ware essentie kost je enorm veel energie

Het niet leven vanuit je ware essentie en het onderdrukken van alles wat jou JOU en uniek maakt, veelal uit angst om afgewezen te worden, kost enorm veel energie. Zo kunnen er dan ook gaandeweg energielekken / energieblokkades in je lichaam ontstaan. Ons lichaam draait op energie en die energie wordt gereguleerd door 7 grote energiecentra (ook wel chakra’s) verspreid van je stuitje tot aan je kruin. Elk chakra is verbonden aan een specifiek basis/levensrecht. Wanneer je die basisrechten onvoldoende de ruimte geeft in je leven, omdat je (vaak onbewust) bepaalde overtuigingen hebt gecreëerd in je hoofd die die rechten tegenspreken dan raakt de energiestroom in je lichaam uit balans/ gestagneerd. Zie hieronder de 7 basisrechten:  

1) Het basisrecht dat jij er mag zijn en dat je goed voor jezelf en jouw lichaam zorgt

2) Het basisrecht om te voelen en plezier te hebben

3) Het basisrecht om te handelen als een uniek individu en om jouw eigen dromen achterna te gaan

4) Het basisrecht om liefde te geven en te ontvangen

5) Het basisrecht om jouw eigen waarheid te spreken

6) Het basisrecht om te kunnen reflecteren op jouw eigen gedrag en daardoor te groeien als mens

7) Het basisrecht om te weten dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn en dat wij in essentie energetische wezens zijn die met onze gedachten en emoties onze eigen realiteit creëren. 

Weergave van de chakra's die aan bod komen tijdens de healing sessie

Als jouw chakra’s in balans zijn en energie goed kan stromen, dan voel je je energiek. in balans en lekker in je vel. Als energie niet goed kan stromen vanwege gestagneerde energie in 1 of meerdere chakra’s, dan kan dit zich uiten op mentaal (bijv. veel piekeren, negatieve gedachten hebben de overhand), emotioneel (je bent bijv. sneller geïrriteerd of je bent juist afgesloten van je gevoel) en/of fysiek niveau (je bent bijv. sneller moe, hebt last van spanning in je lichaam). Tijdens een healing sessie wordt dan ook op al deze niveaus gewerkt om de balans te herstellen. 

Fall in love with taking care of yourself: mind, body & soul. There is only one of you. You are truly once in a lifetime.

Een ‘Coming home’ healing sessie brengt je lichaam in een diepe staat van ontspanning. Het is echt even een moment voor Jezelf.

Ik werk tijdens de healing sessie met de helende werking van edelstenen. Deze schatten van moeder aarde hebben van nature een hele hoge en consistente energie/trilling. Hiermee kunnen ze ons helpen om gestagneerde energie in ons lichaam, welke vaak een lage trilling heeft, weer te laten stromen en om de energiebalans te herstellen. Aanvullend werk ik ook met Reiki, ook wel pure levensenergie, de energie waar ons lichaam op draait. Via mijn handen mag ik deze zuivere energie doorgeven aan die plekken in jouw lichaam die een energie boost kunnen gebruiken.

Je lichaam komt tijdens de healing sessie in een diepe staat van ontspanning. Het kan voorkomen dat je verschillende sensaties ervaart zoals warmte, kou, energie letterlijk voelen stromen. Je zakt door deze sensaties steeds verder in je lichaam en in jezelf. Op de achtergrond heb ik tevens ontspannende muziek opstaan en werk ik met geur (essentiële oliën/wierook) om zo verschillende zintuigen positief te prikkelen. Het is echt even een moment voor jezelf <3

Na de healing sessie is er ruimte om onder het genot van een kopje thee jouw ervaringen te delen. Tevens trek ik nog een kaart voor je met een boodschap die voor je door wil komen vanuit jouw ware essentie. 

Tevens is het na een healing sessie belangrijk om je lichaam nog wat extra rust te gunnen, zodat het de ‘energie upgrade’ volledig kan integreren. Ik adviseer dan ook om dezelfde dag geen drukke events meer te plannen. Het drinken van extra water in de dagen na de healing sessie is ook aan te raden, zodat het lichaam alle vrijgekomen afvalstoffen goed kan zuiveren en afvoeren. In sommige gevallen kan het zijn dat dit zuiveringsproces van het lichaam wat sensaties van vermoeidheid / emotioneler zijn met zich meebrengt in de dagen na de sessie. Oude stukken die jou niet meer dienen en die los gekomen zijn tijdens de sessie maken de weg vrij voor meer lichtheid en liefde. Je kunt dit proces bevorderen door voldoende rust te nemen en vooral mild te zijn naar jezelf en het genezingsproces van jouw lichaam.

In de dagen na de healing sessie ben ik  via Whatsapp beschikbaar voor vragen / ervaringen die je met mij wilt delen. Zelf neem ik ook altijd na een paar dagen nog even contact met je op om te vragen hoe je je voelt en of alles goed is geland. 

Afbeelding van dame die een healing ondergaat
Afbeelding van dame die een healing ondergaat

Effecten ‘Coming home’ healing sessie 

Het vrijmaken van gestagneerde energie en het weer in balans brengen van jouw energie/chakra’s heeft doorgaans de volgende effecten:

– Je voelt je meer verbonden met je lichaam / gevoel 

– Je ervaart meer innerlijke rust 

– Je ervaart meer liefde en compassie voor jezelf

– Je voelt je lichter en energieker

*Je lichaam krijgt elke sessie wat het op dat moment aan kan en nodig heeft. Bij hardnekkige belemmerende gedachtepatronen en een uitgeputte batterij zijn vaak meerdere sessies nodig om de energie weer goed in balans te brengen (en houden). Heling en groei is een stapsgewijs proces, waarbij je steeds beter leert luisteren naar je intuïtie/gevoel en zo steeds dichterbij je ware essentie komt. 

Praktische informatie

De healing sessies kunnen zowel in de praktijk als op afstand (met behulp van een foto) plaatsvinden. De praktijkruimte bevindt zich in de Goudenregenstraat 89, Den Haag. Gemakkelijk te bereiken met het OV / auto.

De investering voor een healing sessie van 1,5 uur in de praktijk (dit is incl. voor en nagesprek) is 80 euro. Het is ook mogelijk om een traject (3 sessies) in 1 keer met korting af te nemen voor 225 euro.

De investering voor een healing sessie van 1 uur op afstand (incl. voor en nagesprek) is 70 euro. Ook hierin is een trajectvorm* mogelijk. Voor 3 sessies is de investering 195 euro.

*Alle prijzen zijn incl. btw.

Ervaringen van anderen

Kimberly straalt een prettige rust uit. Ze weet goed waar ze het over heeft en weet je goed te lezen, zonder dat dit oncomfortabel is. Daardoor weet ze goed in te schatten wat je nodig hebt. Ze neemt de tijd om de sessie voor te bereiden en neemt ook ruim de tijd voor nazorg na de sessie door te vragen hoe het gaat en adviezen te geven. Deze persoonlijke aandacht is prettig en maakt ook dat je je echt geholpen voelt in je persoonlijke groei. Ik heb besloten een langer traject met haar aan te gaan om deze groei door te zetten!

Joyce

I am so grateful to have come across Kimberlys work on facebook and followed that curious feeling to book an appointment. Since then we have been working together for over 6 months.

Kimberly is a gifted space holder and healer.  And together with her magical crystals I find myself going deeply into myself and my healing when I’m on her table.

The process is different every time and not the easiest to put into words. The session always shows me so much- it’s like my body, mind and soul is going in to deep rest- and to get there it will show me all I need to feel and release to heal and create space. This process is deep and the space often comes in the session and I get many answers to things going on in my life. Everything from love to work and even recently so interior design answers.

It taps me so deeply into my inner world and gives me the space to listen to all the answers that are within- which is for everything in the end. Every month I feel cleansed and again upgraded to a expanded more limitless version of myself to step into my power and purpose on this planet.

Thank you Kimberly- deeply grateful.

Hannah

De afstandsbehandeling die ik van Kimberly heb mogen ontvangen was een bijzondere ervaring: op de afgesproken tijd ben ik gaan liggen op de bank en kort erna heerste er een intense rust in mij en tegerlijkertijd voelde ik een sensatie op de te behandelen plek die ik het beste kan omschrijven als een zachte tinteling en doezelde weg. Toen ik wakker werd, een kleine 35 min later, was ik gelijk “up and running”. Vol energie en de pijnplek voelde ik bijna niet meer. De manier waarop Kimberly mij heeft behandeld was niet alleen zeer doeltreffend, maar net zo fijn als een fysieke behandeling. Dank je wel, lieve Kimberly, ik ga vaker gebruik maken van jouw behandeling, daar ik niet altijd in de gelegenheid ben om bij jou langs te komen.

Tanja

De chakra balancing sessie op afstand was bijzonder. Kimberly nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Zonder dat we telefonisch contact hadden of bij elkaar waren voelde ik wanneer ze begon, klaar was en soms zelfs waar ze bezig was. Na de behandeling schreef ik 3 woorden op die ik voelde en later bleek dat Kimberly die mij gegeven had. Tijdens het afrondende gesprek vertelde ze wat ze was tegengekomen. We bespraken het en ze gaf tips. Tot slot kreeg ik een toepasselijke kaart. Ook voor dit gesprek nam Kimberly alle tijd.

Twee dagen later hebben we nog een keer contact gehad om te kijken hoe het met mij ging. Ik vond het een zeer bijzondere en fijne ervaring. Kimberly weet wat ze doet en waar ze het over heeft, ze neemt de tijd, ze is zorgvuldig, respectvol en liefdevol. Ik raad de sessie heel erg aan.

Marijn

De energetische behandeling van Kimberly was een hele fijne mooie ervaring. Kimberly is een wijze, pure, lieve, jonge vrouw met een zuivere intuïtie. 

Voorafgaand aan de behandeling heeft ze (met mijn toestemming) afgestemd op mijn chakra’s waaruit ze precies de kern haalde van wat er op dat moment bij mij speelde. Hier stemde ze de energetische behandeling met edelstenen op af. Ik mocht heerlijk gaan liggen en vanaf het moment dat ze de eerste bergkristallen rondom mij neerlegde, voelde ik direct de energie gaan stromen.

Tijdens de behandeling stond er fijne rustgevende muziek aan en brandde er een zachte warme wierrook om mij in de gewenste sfeer en stemming te brengen. In het begin merkte ik dat ik vooral in mijn hoofd bleef zitten en het duurde even voordat ik me er helemaal aan over kon geven. Maar toen het eenmaal zover was voelde ik van alles stromen. Met name in mijn bekkengebied gebeurde er veel en ervaarde ik een soort schaal van oranje licht. Het was een gevoel van warmte, vertrouwen, sprankelend een een liefdevolle basis in mijn lichaam. Rond mijn borst en keelgebied ontstond tegen het einde van de behandeling een zee van licht en ruimte. Dat was werkelijk een heerlijk gevoel.

De energie stroomde rijkelijk door me heen! Een super fijne ervaring vond ik het. Bij Kimberly ben je in goede handen. Haar warmte, openheid en sprankelende verschijning laten je direct op je gemak voelen. Ze trok ook nog een hele toepasselijk kaart voor me met mooie boodschap. Deze heb ik er regelmatig even bij gepakt in de dagen en weken erna.

Hartverwarmend is ook de aandacht die Kimberly je schenkt een aantal dagen na afloop. Bij mij kwam er veel vermoeidheid los in de eerste week en het is dan zo fijn om dit even te kunnen delen.
Al met al heeft de energetische behandeling ervoor gezorgd dat ik weer meer in mijn lichaam zit en liefdevoller naar mijzelf ben geworden. Niet langer de geliefden om mij heen op nr 1, maar juist voelen wat ik zelf nodig heb en daarnaar handelen. Een groot cadeau dus <3

Nogmaals heel veel dank voor deze fijne en mooie ervaring lieve Kimberly!

Lotte

Onlangs heb ik van Kimberly een edelsteenbehandeling gekregen. Kimberly wist me bij binnenkomst helemaal op mijn gemak te stellen door haar zachte en rustige uitstraling een kopje thee en haar goede uitleg. Met veel zorg werden de stenen om me heen en op me gelegd. De behandeling was heel erg fijn, ik voelde veel energie stromen en vooral rond mijn hals en borst gebeurde er veel! Opgeladen en blij liep ik de deur uit en ook nadien merkte ik het positieve effect! Zo had ik veel meer rust en ruimte in mijn hoofd, waardoor ik mij beter kon focussen en alles kon overzien.

Annemarie

Review Healing sessie
Review Healing sessie
Review Healing sessie
Review Healing sessie

Over Kimberly

Kimberly leunend tegen een muur, lachend naar de camera

Al van jongs af aan merkte ik dat er weinig ruimte was voor mijn sensitiviteit in een maatschappij waarbij het vooral gaat om presteren en het continue maar doorgaan. Het paste totaal niet bij mijn eigen ritme en wat voor mij goed voelde. Toch paste ik mezelf aan naar wat ik om mij heen zag en hoe ik dacht dat het ‘hoorde’. Ik ging meer vanuit mijn hoofd leven en raakte het contact met mijn gevoel steeds meer kwijtIk raakte dan ook steeds verder verwijderd van mijn eigen pad. Voor mijn gevoel werd ik geleefd. Ik vond het moeilijk om tijd voor mezelf te maken en in te tunen bij waar ik nou echt behoefte aan had en waar mijn hart sneller van ging kloppen. 

Heftige emoties drukte ik weg, omdat dit niet paste bij mijn vrolijke en optimistische ‘masker’ dat ik de buitenwereld toonde. Daarnaast kampte ik met allerlei belemmerende gedachtepatronen als ‘Ik ben niet goed / slim genoeg’ welke mij belemmerden om mijn ware potentie, die ik diep van binnen voelde, tot uiting te laten komen. Ik hield dit best lang vol, totdat ik op een gegeven moment van binnen een tikkende tijdbom was.  Ik was uitgeput, niet happy en mijn emoties schoten te pas en te onpas alle kanten op. 

Ik voelde aan alles dat het zo niet langer door kon gaan en in 2015 maakte ik heel bewust de keuze dat het tijd was om mijn belemmerende gedachtepatronen een halt toe te roepen en om naar mijn lichaam en diepste verlangens te gaan luisteren. Toen ik die keuze eenmaal gemaakt had begon voor mij een leerzame, spirituele en mooie innerlijke reis waarin ik elke keer weer een puzzelstukje heb teruggevonden van wie ik werkelijk ben en wat ik de wereld te bieden heb.

Heb jij behoefte aan meer 1:1 begeleiding / coaching om zo echt stappen te zetten in jouw persoonlijke & spirituele ontwikkeling?

Bekijk dan ook eens mijn ‘Manifest your true self’ transformatietraject, waarin ik jou in 8 coaching & healing sessies begeleid op de ont-dekkingsreis naar jouw ware authentieke zelf. Ik help je loskomen van wie je denkt te ‘moeten’ zijn, zodat jij weer kunt thuiskomen in wie jij écht bent. Met al jouw unieke dromen & verlangens en al jouw unieke kwaliteiten & talenten. Niet meer jezelf wegcijferen of kleiner maken, maar gaan staan voor wie jij bent en vol vertrouwen je eigen pad gaan volgen.