Transformatie traject ‘Manifest Your True Self’

Transformatie traject ‘Manifest Your True Self’

Verlang jij ernaar om jezelf op nr. 1 te zetten en om jouw leven zo in te richten dat dit volledig aansluit bij wie JIJ bent & waar jij gelukkig van wordt?

Voel je welkom, mooi mens. Je bent hier op de juiste plek! Waarschijnlijk voel je al langere tijd dat het pad wat je nu bewandeld niet (meer) in lijn is met wie jij diep van binnen écht bent en waar jouw hart naar verlangt. Je wilt dit gevoel, dit verlangen, graag de ruimte geven en verder onderzoeken.

Hier tijd voor maken en de rust voor vinden vind je nog best lastig. Überhaupt tijd voor jezelf maken is nogal een uitdaging. Met jouw zorgzame en sensitieve karakter stem jij met gemak af op de behoeftes en verwachtingen van de mensen om je heen en zonder er te veel over na te denken pas je jezelf dan ook gemakkelijk aan. Dit doe je graag en met liefde, maar diep van binnen voel je dat je jouw verlangens hiermee te vaak wegcijfert. Je wilt jezelf graag weer wat vaker op nr. 1 zetten.

Tegelijkertijd merk je dat gedachten als ‘Wie ben ik om…’, ‘Wat zullen anderen ervan vinden’ en/of ‘Ik ben niet goed genoeg’ je nog te vaak tegenhouden om vaker voor jezelf te kiezen en jouw eigen pad te volgen. Je bent je hier bewust van en het frustreert je dat de stemmetjes in je hoofd het nog te vaak winnen van de verlangens in je hart. Je kan hierin ook best wel streng en hard zijn voor jezelf. Je wilt graag stappen zetten, maar het lukt je maar niet de vicieuze cirkel te doorbreken. 

Vanaf de buitenkant lijkt het alsof alles goed met je gaat. Je bent iemand die de zaakjes altijd goed op orde heeft. Je wilt het graag ‘goed’ doen. Toegeven dat het niet goed met je gaat en het uiten van de zwaardere emoties die je van binnen voelt vind je best lastig. Je wilt ook niemand hiermee tot last zijn, waardoor je het elke keer maar weer inslikt.

Je voelt je de laatste tijd dan ook steeds meer moe, geprikkeld en minder lekker in je vel. Het gevecht met de stemmetjes in je hoofd en het onderdrukken van de niet plezierige emoties, breekt je steeds meer op. Je houdt je groot en sterk, maar tegelijkertijd vraag je jezelf af hoe lang je dit nog volhoudt en hoe verantwoordt het is om alle signalen van je lichaam te blijven negeren. 

Diep van binnen weet je dat het nu toch écht tijd is om jouw stem, jouw verlangens, jouw unieke kwaliteiten en talenten, ookwel jouw ware zelf, te ont-dekken. It’s your time to shine! Herken jij je in wat ik hierboven omschrijf? Dan is het ‘Manifest Your True Self’ transformatie traject, waarin ik jou 3 maanden lang persoonlijk begeleid op de ont-dekkingsreis naar jouw ware zelf, het traject voor jou!

When you step into your power and your true authentic self, you shine. You shine so brightly that the world tries to keep up.

Je mag stapje voor stapje gaan loslaten wie je denkt te ‘moeten’ zijn, zodat jij weer kunt thuiskomen in wie je écht bent 

Het niet leven vanuit je ware zelf en het onderdrukken van alles wat jou JOU en uniek maakt, kost je enorm veel energie. Het zijn de kritische, twijfelende en angstige stemmetjes in jouw hoofd die je ‘gevangen’ houden. Deze stemmetjes weten je maar al te goed te vertellen hoe je je ‘moet’ gedragen en hoe je je leven ‘moet’ leiden om niet afgewezen te worden. Dit is een angst die voortkomt uit een oeroud overlevingsmechanisme in jouw brein. We zijn sociale wezens en ‘erbij horen / geaccepteerd worden’ bevordert onze overleving. Je leert dan ook automatisch van jongs af aan je gedrag aan te passen aan de maatschappij/mensen om je heen. Dit kun je zien als je ‘aangeleerde zelfbeeld’. 

Aangeleerd zegt het al, want dit is niet wie jij écht bent. Het is een rol. Een masker. Passend bij het gezin en de cultuur waarin je bent opgegroeid. Dit aangeleerde zelfbeeld heeft je in het verleden gediend en veilig gehouden, maar nu merk je aan alles dat het niet meer bij je past. Onder al die maskers/ aangeleerde patronen zit jouw Ware Zelf, met jouw unieke kwaliteiten en talenten, met jouw unieke dromen en verlangens en jouw unieke pad dat voor jou bestemd is. Dit is het deel in jouw dat zich niet (meer) wil aanpassen, maar gewoon zichzelf wil zijn, zonder daar angst, schaamte of schuld bij te voelen. Jouw ware zelf nodigt je dan ook uit om jezelf te accepteren en lief te hebben, precies zoals je bent. 

Jouw ware zelf communiceert met je via je intuïtie en je emoties. Dat jij nu wat minder lekker in je vel zit / onrust ervaart, zijn tekenen van jouw ware zelf dat jij op dit moment niet het pad bewandeld dat voor jou bestemd is en wat jou (ziels)gelukkig maakt. Jouw ware zelf doet bij deze een oproep aan jou om pas op de plaats te nemen, stil te worden en de ont-dekkingsreis naar binnen aan te gaan. Je bent het zo waard! Je mag je weer gaan herinneren dat jij in de kern zo veel meer/grootser bent dan die kritische en angstige stemmetjes in je hoofd. 

There is nothing more important to true growth than realizing that you are not the voice of the mind – you are the one who hears it.

In de kern ben jij namelijk bewustzijn (= energie = een ziel), dát is jouw ware essentie. Jij bent niet de stemmetjes in je hoofd, jij bent het bewustzijn wat ze kan observeren. Net als dat jij je ervan bewust bent dat je het verlangen hebt om iets te veranderen aan je huidige situatie. Dit is je ware zelf die je een duwtje in de juiste richting stuurt. 

Niet alleen jij bestaat in de kern uit energie, ALLES om ons heen is energie dat trilt op een bepaalde frequentie. Dit is geen filosofie, dit is wetenschap. Energie beweegt volgens een aantal universele wetten, waaronder gelijke trillingen/frequenties trekken elkaar aan. Dit wordt ook wel de wet van aantrekking genoemd. Alles wat jij nu in je leven ziet is dan ook een directe weerspiegeling van de energiefrequentie die jij op dit moment uitstraalt. 

Jouw unieke energiefrequentie wordt opgemaakt uit wat jij veelvuldig (over jezelf) denkt en de emoties die deze gedachten vervolgens bij jou oproepen. Met jouw persoonlijke ‘wifi signaal’ ben jij 24-7 aan het manifesteren, de hele dag door. Dit gebeurd veelal onbewust.  Door bewust te gaan leren werken met (jouw) energie, door o.a. meer bewust te worden van jouw belemmerende gedachten en bijbehorende emoties en hier een liefdevolle shift in aan te brengen, kun jij het leven gaan manifesteren/aantrekken dat meer in lijn is met jouw ware, liefdevolle en krachtige zelf.

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not Philosophy. It is physics. – A. Einstein

Ik ben van mening dat iedereen bovenstaande kennis tot zijn/haar beschikking dient te hebben en leert toepassen, want het leven is niet enkel om te overleven, maar om te leven! Het is dan ook mijn passie om als energetisch coach & healer mensen te begeleiden op de ont-dekkingsreis naar wie zij in essentie zijn, wat hén gelukkig maakt en voldoening geeft in het leven. Om hen vervolgens ook te leren hoe zij deze vrije en authentieke versie van zichzelf kunnen gaan manifesteren in hun leven door bewust in te tappen op de immense creatiekracht die in hen schuilt. You are powerful beyond measure! Vanuit deze passie heb ik het ‘Manifest Your True Self’ transformatietraject ontwikkeld. 

Transformatie traject ‘Manifest Your True Self’ 

In 8 sessies van +/- 1,5 uur gaan we samen op ont-dekkingsreis naar jouw Ware Zelf, waarbij er een holistische benadering wordt toegepast.  Zowel jouw mind (bewustzijn, overtuigingen & jouw verbeeldingskracht), body (gevoel, emoties, lichaamswijsheid) en soul (jouw unieke verlangens, waarden, talenten & kwaliteiten) komen aan bod. Als je snapt hoe al deze aspecten van jouw Zijn met elkaar samenhangen, dan heb je letterlijk goud in je handen. Dit zijn namelijk dé ingrediënten waarmee jij weer de regie kunt pakken over jouw leven. 

Het traject heeft een vaste ‘kapstok’ welke al diverse klanten met succes geholpen heeft om meer bewustzijn te creëren in hun Ware Zelf (sessie 1-4) en om die vrije en authentieke versie van zichzelf in hun leven te integreren/manifesteren (sessie 5-8). Lees hieronder in meer detail wat je kunt verwachten:

Intake: Kennismaking met elkaar en intunen op jouw hulpvraag & verlangen(s)

Voordat we definitief samen aan de slag gaan plannen we eerst een intakegesprek via Zoom. Tijdens dit vrijblijvende gesprek zal ik samen met jou gaan intunen op jouw hulpvraag en jouw verlangen(s). Tevens geeft zo een intake jou de ruimte om kennis te maken met mij, mijn energie en mijn aanpak. Er is alle ruimte om vragen te stellen, zodat jij na dit gesprek precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Voelen we beiden een ‘klik’ na dit gesprek, dan zijn we ready to go!

Sessie 1: Ontvang de kennis waarmee jij weer de regie kunt pakken over jouw leven (incl. healing)

In deze sessie neem ik je mee in wat jij in de basis moet weten over de werking van jouw brein (ontstaan van overtuigingen / de kracht van je gedachten) + hoe jouw energetisch lichaam in elkaar zit (chakra’s & hoe energie gestagneerd kan raken in je lichaam) + hoe jij met jouw unieke energiefrequentie 24-7 aan het manifesteren bent en jouw realiteit creëert (wet van aantrekking, onderbouwd vanuit de wetenschap). Dit zijn de basis ingrediënten waar we de rest van het traject op voort gaan borduren.

We sluiten de 1e sessie af met een ‘Coming Home’ healing sessie, waarbij ik middels edelsteentherapie i.c.m. Reiki jouw energie in balans breng en gestagneerde energie weer laat stromen. Dit is een fijne en ontspannende kickstart van het traject!  Klik hier als je meer wilt weten over hoe zo een sessie in zijn werk gaat.

Sessie 2: Wat vind JIJ belangrijk in het leven?

In deze sessie gaan we jouw unieke kernwaarden ont-dekken. Jouw kernwaarden geven je inzicht in wat jij diep van binnen belangrijk vindt & welke zaken jou (ziels)gelukkig maken. Voorbeelden van kernwaarden zijn ‘humor’, ‘creativiteit’, ‘harmonie’, ‘avontuur’ en ‘spiritualiteit’. Vanuit jouw kernwaarden gaan we samen kijken welke waarden al voldoende de ruimte krijgen in je leven en welke juist nog wat meer de ruimte mogen krijgen en hoe je dit vorm kunt gaan geven. Deze kennis helpt jou om ten alle tijden dichtbij jezelf te blijven en je leven steeds meer aan te laten sluiten op wat voor jouw Ware Zelf belangrijk is.  

Sessie 3: Wat zijn jouw unieke talenten & kwaliteiten? 

Jouw Ware Zelf heeft een mooie mix aan unieke kwaliteiten en talenten meegekregen in dit leven die alleen JIJ bezit. En jouw Ware Zelf houdt er totaal niet van als deze ‘gifts’ niet optimaal worden benut in jouw leven. Het zijn jouw unieke kwaliteiten en talenten die jou laten stralen, die jou in je kracht zetten en waar je vaak enorm veel plezier aan beleefd. Tijdens deze sessie gaan we jouw ‘super-soul-powers’ ont-dekken. De inzichten die je opdoet laten je zelfvertrouwen groeien en nodigen je uit te kijken naar hoe je deze unieke skills (nog) meer de ruimte kunt geven in jouw leven. No one is you and that is your superpower!

Sessie 4: Hoe ziet het ideale leven van jouw Ware Zelf eruit? (incl. Vision Board creatie)

Na het inzichtelijk maken van jouw unieke kernwaarden, kwaliteiten en talenten gaan we in deze sessie middels een geleide visualisatie op een dieper level contact maken met de vrije & authentieke versie die al in jou zit: Hoe denkt hij/zij? Hoe voelt hij/zij zich? Wat doet hij/zij in het dagelijks leven? etc. De inzichten uit deze innerlijke reis, gecombineerd met jouw inzichten uit de voorgaande sessies vatten we vervolgens in een heldere intentie voor het 2e deel van het traject waarin jij gaat leren hoe jij middels het werken met (jouw) energie de Ware versie van jezelf stapsgewijs kunt gaan manifesteren in je leven. Om jouw intentie meer kracht bij te zetten zal ik je vragen om er thuis een visuele vertaling van te maken in de vorm van een Vision Board. Dit geeft altijd enorm veel energie en is super leuk om te doen. Jouw Ware Zelf komt zo tot leven!

Sessie 5: Ont-dek jouw creatiekracht en de rol die jouw verbeelding hierin speelt

Onze verbeeldingskracht is de meest krachtige manifestatietool die we als mensen bezitten. Vaak zetten we onze verbeelding (onbewust) in om ‘doem / wat als.. ’ scenario’s voor ons te zien, welke ons vaak geen fijn gevoel geven en die soms ook nog eens uitkomen (self-fulfilling prophecy)!  Wat nou als jij jouw verbeelding gaat inzetten om dat voor je te zien wat jij echt het allerliefste wilt, jouw verlangens? In deze sessie leer ik je met behulp van jouw Vision board een specifieke visualisatietechniek waarmee jij jouw brein/de wet van aantrekking vóór je kunt gaan laten werken. Je brein maakt namelijk geen onderscheidt tussen iets wat werkelijk gebeurd en iets wat jij je levendig verbeeld. Dezelfde positieve emoties (= energie) worden gecreëerd en wat je uitstraalt trek je aan! 

Bonus: Je ontvangt een op maat ingesproken visualisatie (mp3) die helemaal is afgestemd op jouw intentie en verlangens, zodat jij deze visualisatie thuis dagelijks kunt herhalen en zo jouw verlangens steeds meer naar je toe trekt. 

Sessie 6: Deep Dive in wat jou nog tegenhoudt om jouw Ware Zelf volledig te omarmen (incl. healing) 

Om jouw Ware Zelf heen zitten nog wat beschermlaagjes in de vorm van oude belemmerende overtuigingen (veelal kritische en angstige gedachten) die je veilig en binnen jouw comfort zone willen houden, maar die jou niet meer dienen.  Je leert hoe je middels een simpel maar effectief stappenplan tot de kern komt van jouw belemmerende overtuiging(en), zodat je deze overtuiging(en) kunt gaan loslaten en bewust kunt kiezen voor nieuwe overtuigingen (ookwel positieve affirmaties) die meer in lijn zijn met jouw liefdevolle & krachtige Ware Zelf.

We sluiten deze sessie opnieuw af met een ‘Coming Home’ healing sessie, waarbij ik jouw lichaam een extra handje help om oude/gestagneerde energie los te laten, zodat jouw Ware Zelf steeds meer tevoorschijn kan komen. Klik hier als je meer wilt weten over hoe zo een sessie in zijn werk gaat.

Sessie 7: Emoties, richtingaanwijzers om steeds dichterbij jouw Ware Zelf te komen

Jouw Ware Zelf communiceert o.a. met je via jouw emoties. De zwaardere emoties laten zien waar je nog niet helemaal vanuit jouw Ware Zelf leeft en de lichtere emoties laten je zien waar je dit al wel doet. Vaak worden de zwaardere emoties (onterecht) gezien als iets vervelends, iets wat er niet mag zijn, waardoor we ze gaan onderdrukken. Tijdens deze sessie leer ik je praktische oefeningen waarmee jij ‘in gesprek’ kunt gaan met jouw lichaam en jouw (onderdrukte) emoties, zodat deze weer kunnen gaan stromen en jij inzicht krijgt in wat jij nodig hebt om je weer beter te voelen en weer meer in lijn te komen met jouw lichte en liefdevolle natuurlijk staat van ZIJN. 

Bonus: je ontvangt de oefeningen tevens als geleide meditatie (mp3), zodat je deze er altijd weer bij kunt pakken als je daar behoefte aan hebt. 

Sessie 8: Welcome home, beautiful soul (incl. healing)

Tijdens deze laatste sessie blikken we terug op de ont-dekkingsreis die je hebt doorlopen en zoomen we in op welke (zelf)kennis, practices en tools jij meeneemt uit dit traject. Door dit concreet te maken geeft dit je houvast om ook na het traject, zelf ermee verder te kunnen! Dit is ook precies de insteek en opzet van dit traject, jou alle kennis, inzichten en tools geven waarmee jij weer aan het roer van jouw leven staat. Je weet precies aan welke ‘knoppen’ jij kunt draaien om ten alle tijden dicht bij je Ware Zelf te blijven en daarnaar te handelen. 

Afsluitend doen we nog een ‘Coming home’ healing sessie om alle inzichten en de shifts die tijdens het traject hebben plaatsgevonden nog een keer diep te laten integreren in je mind, body & soul. 

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.

Praktische informatie

Het traject kan zowel in de praktijk als op afstand worden doorlopen. De praktijkruimte bevindt zich in de Goudenregenstraat 89, Den Haag. Gemakkelijk te bereiken met het OV / auto.

Gedurende het hele traject kun je mij jouw vragen per mail/whatsapp stellen. Als je een succes met me wilt delen, maar ook als je juist even vastloopt en wat motivatie kunt gebruiken. Ik ben er voor je!

De investering voor dit persoonlijke 1 op 1 traject van 3 maanden bedraagt 1497 euro (incl. btw). Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Voel jij intuïtief een JA? Vraag dan hieronder vrijblijvend een matchgesprek aan. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw hulpvraag en kunnen we aftasten of er een wederzijdse klik is. Je bent van harte welkom!

Over Kimberly

Kimberly leunend tegen een muur, lachend naar de camera

Al van jongs af aan merkte ik dat er weinig ruimte was voor mijn sensitiviteit in een maatschappij waarbij het vooral gaat om presteren en het continue maar doorgaan. Het paste totaal niet bij mijn eigen ritme en wat voor mij goed voelde. Toch paste ik mezelf aan naar wat ik om mij heen zag en hoe ik dacht dat het ‘hoorde’. Ik ging meer vanuit mijn hoofd leven en raakte het contact met mijn gevoel steeds meer kwijt.  Ik raakte dan ook steeds verder verwijderd van mijn eigen pad. Voor mijn gevoel werd ik geleefd. Ik vond het moeilijk om tijd voor mezelf te maken en in te tunen bij waar ik nou echt behoefte aan had en waar mijn hart sneller van ging kloppen.

Heftige emoties drukte ik weg, omdat dit niet paste bij mijn vrolijke en optimistische ‘masker’ dat ik de buitenwereld toonde. Daarnaast kampte ik met allerlei belemmerende gedachtepatronen als ‘Ik ben niet goed / slim genoeg’ welke mij belemmerden om mijn ware potentie, die ik diep van binnen voelde, tot uiting te laten komen. Ik hield dit best lang vol, totdat ik op een gegeven moment van binnen een tikkende tijdbom was.  Ik was uitgeput, niet happy en mijn emoties schoten te pas en te onpas alle kanten op.

Ik voelde aan alles dat het zo niet langer door kon gaan en in 2015 maakte ik heel bewust de keuze dat het tijd was om mijn belemmerende gedachtepatronen een halt toe te roepen en om naar mijn lichaam en diepste verlangens te gaan luisteren. Toen ik die keuze eenmaal gemaakt had begon voor mij een leerzame, spirituele en mooie innerlijke reis waarin ik elke keer weer een puzzelstukje heb teruggevonden van wie ik werkelijk ben en wat ik de wereld te bieden heb.

Ervaringen van anderen

Wat is ze geweldig! Moe, uitgeput en totaal de weg kwijt. Dat is de beste omschrijving van mezelf voordat ik begon aan het traject. Kimberly wist snel mijn zwakkere plekken in kaart te brengen en gingen hier samen mee aan de slag. Middels coaching, opdrachten en energetische behandelingen wist Kimberly mij snel weer op mijn pad te brengen. Ik ben weer vol energie, kan mijn eigen balans herstellen en beïnvloeden en ben mijzelf bewuster geworden van mijn eigen proces en wat mijn invloed hierop is.

Na 
mijn eerste energetische behandeling had ik met een vriend afgesproken en toen ik de deur opendeed was zijn eerste reactie: wat is er met jou gebeurd?! Je hebt een hele andere energie die je uitstraalt….... En dat klopte helemaal. Ze wist mij opnieuw in mijn kracht te zetten en daar te laten zijn.  Nogmaals dank je wel!

Martinus

Ik weet nog wel toen Kimberly met een grote glimlach de deur voor mij open deed voor onze eerste sessie. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Kimberly heeft me zo fijn kunnen helpen en mij tools gegeven waarmee ik mijzelf kon helpen mijn echte Ik te zijn. Met een tof opgesteld traject leer je jezelf (je echte zelf) kennen en leer je hoe je haar in het dagelijks leven meer kunt zijn. Kimberly heeft veel kennis en ze heeft me echt geholpen om weer stevig op mijn eigen benen te kunnen staan en mezelf meer te omarmen zoals ik ben. Nogmaals dankjewel Kimberly! Je bent een top vrouw en ik ben blij dat ik bij jou dit traject heb mogen doen.

Maartje

Afgelopen najaar heb ik bij Kimberly het Manifest Your True Self traject doorlopen. Voor de start van dit coachingstraject was ik nogal uit balans qua emoties en gezondheid. Het was dus de hoogste tijd om er wat aan te doen.

Het gelopen traject heeft me door middel van de 8 stuks bijeenkomsten en oefeningen voor thuis stap voor stap weer terug gebracht naar mijn eigen zelf. De duidelijke uitleg die Kimberly gaf maakte dat ik goed kon begrijpen hoe ik zelf actie kon ondernemen om mijzelf, en daardoor mijn leven, ten goede te veranderen. De ondersteuning door de edelstenen en de Reiki was daarbij een fijne hulp om op het juiste pad te komen.

Ik ben nu meer in balans qua emoties, heb minder pijn in mijn lichaam en herken nu wanneer ik actie moet ondernemen om bij mezelf te blijven. Ik voel me dan ook dankbaar dat Kimberly met haar kennis en karakter op mijn pad is gekomen.

Michelle

Ik heb Kimberly benaderd omdat het voelde dat ik een toeschouwer was van mijn eigen leven. Alles ging zo snel, ik was niet bezig in het nu maar alweer met wat gedaan moest worden en wat nog zou komen. Ik was mijn gevoel kwijt en al mijn acties en reacties werden gedirigeerd uit mijn ratio.  In conclusie; ik wilde zo graag me iets lichter voelen, minder druk voelen (zelf gecreëerde druk). Dit wist ik al lange tijd, maar het lukte me zelf niet om dit te bewerkstelligen.

Bij de eerste ontmoeting voelde ik al meteen een goede klik met Kimberly. Het traject is fijn opgebouwd, een goede combinatie tussen theorie en dan de vertaling naar jezelf toe. Kimberly reikt meerdere concrete handvatten aan en door middel van de verdiepingsopdrachten was ik in staat te ontdekken welke voor mijn het beste werken en om deze dan ook structureel te implementeren. De sessies vlogen voorbij. Ondanks dat het spirituele vlak compleet nieuw voor mij was vond ik dit ook een verrijking om te ervaren.

Ik sta nu bewuster en sterker in mijn schoenen. Ik begrijp beter waarom ik reageer en denk op een bepaalde manier en welke tools ik heb om terug te gaan naar de versie van mezelf die ik wil zijn.

Boudine

Op advies van een lieve collega heb ik me aangemeld voor het ‘Manifest Your True Self’ traject. Al een tijdje was ik bewuster bezig om meer balans aan te brengen in mijn leven, maar iets miste… door dit traject kreeg mijn verlangen structuur. Ik begon mezelf (nog) beter te begrijpen en voelde m’n grenzen beter aan. De krachtige visualisaties die ik heb geleerd tijdens het traject geven me zoveel vertrouwen en hebben mij laten inzien dat alles wat ik zoek…er al is. Kimberly, heel erg bedankt!

Sylvia

Onlangs heb ik van Kimberly een edelsteenbehandeling gekregen. Kimberly wist me bij binnenkomst helemaal op mijn gemak te stellen door haar zachte en rustige uitstraling een kopje thee en haar goede uitleg. Met veel zorg werden de stenen om me heen en op me gelegd. De behandeling was heel erg fijn, ik voelde veel energie stromen en vooral rond mijn hals en borst gebeurde er veel! Opgeladen en blij liep ik de deur uit en ook nadien merkte ik het positieve effect! Zo had ik veel meer rust en ruimte in mijn hoofd, waardoor ik mij beter kon focussen en alles kon overzien.

Annemarie